De Roof (luxe formaat)

|Silva, Daniel

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

**** 4 sterren in de Vrij Nederland Thrillergids!

Gabriel Allon is in Venetië bezig met het restaureren van een altaarstuk, als hij een urgente oproep van de Italiaanse politie krijgt. Julien Isherwood, een excentrieke Londense kunsthandelaar en een vriend van Gabriel, dacht bij een bezoek aan het Comomeer een potentiële cliënt te treffen. In plaats daarvan vond hij een op gruwelijke wijze vermoorde man - en nu wordt hij gezien als hoofdverdachte.

E-book :
Deeltitels De Roof
ISBN 9789402508796
Aantal pagina's 374
Miniserie Gabriel Allon ,
Auteur(s) Silva, Daniel ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 12 mei 2015

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Silva, Daniel

Daniel Silva werd geboren in Michigan en groeide op in Californië. Tijdens zijn studie Internationale betrekkingen werd hij benaderd door United Press International met de vraag of hij de Nationale Democratische Conventie van 1984 wilde verslaan, en voor hij het wist was hij...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.7

Gebaseerd op 3 recensies
 • De wereld over in het kielzog van 'De Roof'

  ‘De Roof’ is de veertiende thriller met Gabriel Allon in de hoofdrol. Naast restaurateur is hij ook meesterspion en huurmoordenaar in dienst van de Israëlische geheime dienst. Als hij in Venetië bezig is met de restauratie van een altaarstuk wordt hij door de Italiaanse politie opgeroepen. De excentrieke Londense kunsthandelaar Julien Isherwood, en een vriend van Gabriel, trof bij het Comomeer geen cliënt aan maar een vermoorde man. Hij wordt als hoofdverdachte gezien. Gabriel moet de werkelijke daders vinden om zijn vriend te kunnen redden. Ook moet Gabriel een wereldberoemd schilderij van Caravaggio opsporen, dat iets met de moord te maken heeft. De zoektocht brengt hem door heel Europa, van Parijs tot Amsterdam. Van de Israëlische spionagedienst en een Arabische dictator tot aan een huurmoordenaar van de maffia.

  In het begin van ‘De Roof’ zijn te veel personages gepresenteerd, waardoor je het spoor even bijster raakt. Het is een nogal eentonige reeks van stoere mannen en hun verhalen, waar moeilijk doorheen te komen was. Al direct is duidelijk dat Gabriel een gevaarlijke en tegelijk ook sympathieke hoofdpersoon is. Pas in het midden van de 448 pagina’s tellende pil kwam de vaart in het verhaal en werkte Daniel Silva toe naar een zeer spannend plot.

  De uitgever heeft ‘De Roof’ als een fenomenale thriller neergezet, waardoor mijn verwachtingen hooggespannen waren. Helaas heb ik weinig op met kunst, waardoor het verhaal mij onvoldoende boeide. Ook vond ik de personages te weinig diepgang hebben. Toch is ‘De Roof’ een spannende spionagethriller en maakt Daniel Silva absoluut duidelijk dat hij een meesterverteller is. Het boek is prima los te lezen, zonder de voorgaande dertien boeken.

  Ellen De Vriend - 24 augustus 2015

 • Geweldige thriller

  Van Londen naar Venetië, van Tel Aviv naar Amsterdam… Al lezend reisde ik - in het kielzog van Gabriel Allon - de hele wereld over. Alleen daarom al is De Roof zeer de moeite waard, en dan heb ik het nog niet eens gehad over het feit dat het ook nog een geweldige thriller is!

  Harriët Vierdag, Harlequin - 30 april 2015

 • Meteen fan van Daniel Silva

  Dit is mijn eerste kennismaking met Daniel Silva en zijn hoofdpersoon Gabriel Allon, en ik ben fan! Gabriel is beslist geen doorsneeheld, maar een complexe (en daardoor) boeiende man, en De Roof is een goed geschreven thriller waar je ook nog eens wat van opsteekt.

  Esther Verhoef, Harlequin - 30 april 2015

You're reviewing: De Roof (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value