Tranen van de maan (luxe formaat)

|Roberts, Nora

Boek

€ 12,95
Niet op voorraad

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Shawn leeft voor zijn muziek en voor de pub. Tot het lot hem de ogen opent en hij in Brenna O'Toole, een goede vriendin uit het dorp, voor het eerst van zijn leven een aantrekkelijke vrouw ziet...

Deel 2 van de trilogie De Gallaghers van Ardmore

Boek :
E-book :
Deeltitels Tranen van de maan
ISBN 9789034754059
Dikte (in mm) 26,0
Aantal pagina's 320
Miniserie De Gallaghers van Ardmore ,
Auteur(s) Roberts, Nora ,
Reeks Nora Roberts ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 okt. 2013
Deeltitels Tranen van de maan
ISBN 9789402756029
Aantal pagina's 259
Miniserie De Gallaghers van Ardmore ,
Auteur(s) Roberts, Nora ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Miniserie_deel 2
Publicatiedatum 5 jun. 2018

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Roberts, Nora

Nora Roberts heeft inmiddels meer dan 200 romans op haar naam staan. Wereldwijd zijn meer dan 400 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Met elke nieuwe roman staat ze bovenaan vele bestsellerlijsten in vele landen. Het zijn indrukwekkende feiten, die haar fans...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

9

Gebaseerd op 2 recensies
 • Tranen van de maan

  In tegenstelling tot broer Aidan en zus Darcy voelt Shawn geen sprankeltje reislust. Hij heeft nu eenmaal niet de drang om op verkenning te gaan. Hij is gelukkig, niet omdat hij volgens sommige mensen niet ver genoeg kijkt, maar omdat alles wat hem gelukkig maakt zich vlakbij bevindt. De zee, de keuken waar hij zijn creativiteit kan uitleven en zijn muziek, die vlotter als woorden uit hem lijkt te stromen.
  Brenna O'Toole is ook gelukkig met haar leven in Ardmore. Ze doet haar werk graag, houdt van de plek waar ze woont en waar ze iedereen persoonlijk kent. Verder verschilt ze echter in vrijwel alles ten opzichte van Shawn Gallagher. Waar Shawn steeds met zijn hoofd in de wolken lijkt te lopen en zo aan het dromen is dat hij de realiteit uit het oog verliest, staat Brenna stevig met beide voeten op de grond. Ze weet van aanpakken, voelt zich het meest op haar gemak wanneer ze zich tussen zaken bevindt die ze kan herstellen. Zaken waarvan ze de logica en werking begrijpt.
  Wanneer ze echter steeds meer 'gehinderd' wordt door haar gevoelens, emoties die ze niet snapt, wil ze deze uit haar systeem werken, zodat ze terug met een helder hoofd aan de slag kan gaan. Al snel ontdekt ze dat het menselijk lichaam én zeker de werkingvan hoofd en hart niet zo logisch te verklaren zijn. Ze moet dan ook op zoek naar een andere oplossing, vermits zowel negeren als forceren duidelijk niet het gewenste effect hebben.
  Dit keer zal Brenna haar probleem moeten oplossen zonder de inhoud van haar onafscheidelijke werkkoffer …

  Bij het eerste boek uit deze reeks, én meteen ook mijn allereerste Nora Roberts-boek was ik meteen verkocht. Het gemoedelijke Ardmore, met zijn mooie landschappen én sympathieke bewoners, de innemende hoofdpersonages, de vlotte schrijfstijl, de romantiek, … Ook in 'Tranen van de maan' zijn deze ingrediënten opnieuw aanwezig. Het boek leest dan ook, net als zijn voorganger, ontzettend vlot.
  Het verhaal van 'Lady Gwen en Prins Carrick lijkt me in dit boek een kleinere rol te spelen. Misschien omdat het vooral een herhaling is van het verhaal dat we al kennen. De ontluikende relatie tussen Shawn en Brenna, die net als een stroeve motor met horten en stoten tot stand komt speelt de belangrijkste rol in dit verhaal. Bovendien komen de overige familieleden van de Gallagher-clan ook in dit boek opnieuw aan bod. Nora Roberts wist me met dit boek een heel ontspannende avond te bezorgen. Ik ben dan ook heel blij dat Aidan Gallagher geen enig kind is.

  Zwartraafje - 18 januari 2014

 • de gallaghers van aedmore deel 1 en deel twee 2

  mooi geschreven van begin tot het eind waaneer komt deel 3

  a bijlholt bunt - 24 oktober 2013

You're reviewing: Tranen van de maan (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value