Een goed jaar (luxe formaat)

|Carr, Robyn

Boek

€ 15,00

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Cassie, Julie, Marty en Beth zijn al jaren beste vriendinnen, maar deze zomer hebben ze elkaar harder nodig dan ooit!
Boek :
E-book :
Deeltitels Een goed jaar
ISBN 9789034754639
Dikte (in mm) 29
Aantal pagina's 352
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 5 mei 2015
Deeltitels Een goed jaar
ISBN 9789402508765
Aantal pagina's 280
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 5 mei 2015

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carr, Robyn

De erkenning voor het unieke verteltalent van Robyn Carr liet aanvankelijk op zich wachten, maar nu is ze terecht een geliefde bestsellerauteur. Gelukkig is ze wel dezelfde warme en nuchtere vrouw gebleven, met een goed gevoel voor humor.


Zelf woont ze het liefst in de stad, maar als geen ander weet ze de sfeer van een klein plaatsje te treffen. Geen wonder dat de belevenissen van de bewoners van Virgin River wereldwijd worden gevolgd: er zijn al 7,5 miljoen exemplaren van haar Virgin River-romans verkocht!


www.robyncarr.com

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.6

Gebaseerd op 5 recensies
 • Levendig en geloofwaardig

  De belevenissen van alle karakters worden voldoende uitgelicht. Het houdt de verhaaldynamiek levendig en ook de personages zijn geloofwaardig en sympathiek.

  NBD - 11 november 2016

 • verhaal met meerdere herkenbare thema's, confronterend mooi

  Het verhaal begint bij een date tussen Cassie en een man waarbij ze hulp krijgt uit onverwachte hoek. Daarna leer je via Cassie haar vriendinnen kennen. Ieder met hun eigen verhaal, hun eigen rugzakje eigenlijk. Robyn Carr maakt van die vier verschillende verhalen een mooi verhaal waarin diverse thema’s aan de orde komen die herkenbaar zijn en zorgen voor het gevoel dat het geen sprookje is met een happy end maar dat je als lezer het boek nog meer gaat waarderen. Door zijn echtheid. De hoofdpersonen zijn geen superwomen die alle touwtjes in handen hebben maar gewone vrouwen die dagelijks voor keuzes komen te staan van wat moet ik aan op mijn eerste date tot hoe ga ik de hypotheek deze maand betalen? En de mannen helpen hen waar ze kunnen of tot waar ze begrijpen waar vrouwen toch mee bezig zijn. Ze laat zien dat je soms hulp moet vragen of accepteren van iemand die je in eerste instantie niet ziet zitten.
  Of dat er hulp uit onverwachte hoek kan komen maar dat je dat pas kunt zien als je echt kijkt.. Robyn Carr benadert de problemen waar de vrouwen mee om moeten leren gaan ook vanuit de kant van hun echtgenoot of vriend. Hierdoor krijgt het verhaal meerdere lagen en waardering van mijn kant. Geen oppervlakkig romannetje maar een mooi verhaal dat wel een beetje een open einde heeft en daardoor misschien ruimte voor een vervolg. Wie weet??

  diane kooistra - 24 augustus 2015

 • Levendig en geloofwaardig

  Het houdt de verhaaldynamiek levendig en ook de personages zijn geloofwaardig en sympathiek.

  NBD - 13 augustus 2015

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Een goed jaar (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value