De Godinnentest (luxe formaat)

|Carter, Aimée

Boek

€ 9,95
Niet op voorraad

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Omdat Kates ernstig zieke moeder zo graag terug wil naar haar geboorteplaats, verhuizen ze van New York naar het piepkleine Eden, waar Kate op een nieuwe school moet beginnen - zonder vrienden, zonder familie en met de angst dat haar moeder de herfst niet eens meer haalt.

Klik hier voor een voorproefje van De Godinnentest

Boek :
E-book :
Deeltitels De Godinnentest
ISBN 9789034755858
Dikte (in mm) 22,5
Aantal pagina's 352
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 4
Publicatiedatum 22 jan. 2013
Deeltitels De Godinnentest
ISBN 9789461994455
Aantal pagina's 226
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 4
Publicatiedatum 22 jan. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carter, Aimée

Aimée Carter, geboren in 1986, is opgegroeid in Michigan, waar ze ook nu nog woont. Al op haar
elfde begon ze met schrijven, en ook later, tijdens haar studie Filmkunde aan de universiteit van Michigan, bleef ze schrijven. Ze debuteerde met het op de Griekse goden geïnspireerde De Godinnentest.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.7

Gebaseerd op 27 recensies
 • Godinnenwraak

  Godinnenwraak is een super boek! Ik heb het in een dag uitgelezen. Er zit wel een cliffhanger dus ben heel erg benieuwd naar godinnenoffer! Jammer dat de godinnenoffer het laatste deel is :( wil Kate en Henry niet missen..

  Ez - 12 april 2015

 • Plottwist!

  "Plottwist" is voor mij echt het woord dat dit boek het beste omschrijft - en ik vind het heerlijk.

  Ik vind dat Aimée Carter heel leuk gebruik heeft gemaakt van de Griekse mythologie. Daarbij was het lekker vlot geschreven en was er heel weinig écht voorspelbaar. Tenzij je al heel erg veel weet van Griekse mythologie. Dan had je misschien kunnen raden wat de tests zouden inhouden. ;)

  Wel vind ik het jammer dat er al zoveel bekend wordt gemaakt op de flaptekst. Er had zeker wel wat meer geheim gehouden mogen worden, bijv. dat die hunk Hades is etc. Hardstikke zonde om dat op de flaptekst al te verklappen.

  Maar, tóch wist het boek me nog te verrassen. Zoals ik al zei: Plottwist! Ik hou er van.

  Caithlin - 27 november 2014

 • Spannend tot de laatste bladzij!

  De Godinnentest is voor mij het eerste boek dat ik heb gelezen waar de Griekse mythologie een rol speelt. Ik verheugde me er erg op om het te lezen niet alleen omdat het verhaal me erg aansprak maar ook omdat het leerzaam zou zijn!
  Het boek begint met een cliché: een knappe jongen die een oogje heeft op de hoofdpersoon: Kate en zijn vriendinnetje die jaloers word op haar. Desalniettemin was ik meteen ‘hooked’. Daarna werd het alsmaar beter en spannender dankzij de plot-twists. Het duurde niet lang voordat er vreemde dingen gebeurde in het leven van de hoofdpersoon Kate en haar leven in sneltreinvaart veranderde. De personen die in het boek voorkomen spelen een erg belangrijke rol. De meeste zijn niet wie je denkt dat ze zijn.. Zeker over Henry heb ik nu nog mijn twijfels.. Niet alleen hierdoor wil je door blijven lezen en is het boek onmogelijk om neer te leggen, ook door de fijne, simpele schrijfstijl van Aimée Carter vlieg je erdoorheen. Anders dan de meeste romances in boeken is deze in De Godinnentest geloofwaardig. De gevoelens van Kate, die in het verhaal groeien van vriendschappelijk naar echt houden van, is goed beschreven. Ik kan zeker zeggen dat Kate één van mijn favorieten is als het gaat om vrouwelijke hoofdpersonen in Young Adult boeken. Ze is sterk, niet bang om haar mening te uiten en staat op voor de mensen waarvan ze houdt.
  Al met al vind ik het een erg goed boek en kan ik niet wachten om te beginnen met deel 2 van de serie (al is dit boek ook goed te lezen als een standalone!). Ik raad dit boek iedereen aan, zeker degene die van de Griekse mythologie houden!

  Linde Rietveld - 10 oktober 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 9

You're reviewing: De Godinnentest (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value