De Godinnenwraak (luxe formaat)

|Carter, Aimée

Boek

€ 9,95
Niet op voorraad

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de goden onsterfelijk is gemaakt. Nu is ze er helemaal klaar voor om zich bij Henry, de machtige koning van de onderwereld te voegen.
Boek :
E-book :
Deeltitels De Godinnenwraak
ISBN 9789034755902
Dikte (in mm) 20,5
Aantal pagina's 320
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 9
Publicatiedatum 4 mrt. 2014
Deeltitels De Godinnenwraak
ISBN 9789461999627
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 9
Publicatiedatum 4 mrt. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carter, Aimée

Aimée Carter, geboren in 1986, is opgegroeid in Michigan, waar ze ook nu nog woont. Al op haar
elfde begon ze met schrijven, en ook later, tijdens haar studie Filmkunde aan de universiteit van Michigan, bleef ze schrijven. Ze debuteerde met het op de Griekse goden geïnspireerde De Godinnentest.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.3

Gebaseerd op 8 recensies
 • Sprookjesachtig vervolg

  Nadat ik het eerste deel: De Godinnentest had uitgelezen kon ik absoluut niet wachten om te beginnen met het tweede deel: De Godinnenwraak.
  In dit tweede deel komt er veel meer actie en drama aan te pas en krijg je een beter beeld over de Griekse mythologie, de Onderwereld, de Goden en de Titanen. Kate moet leren omgaan met haar nieuwe gave die ze nog niet erg goed onder de knie heeft terwijl de onzekerheid over of Henry echt wel van haar houdt, groeit. Die onzekerheid wordt in De Godinnenwraak zo vaak beschreven en herhaalt dat het mij op sommige momenten frustreerde. Ik snapte heel goed hoe Kate zich voelde en hoe erg de twijfel bij haar was, zeker toen Persephone een rol ging spelen, maar voor mij het was het soms een beetje too much. Aan de andere kant vind ik het wel een pluspunt dat het niet een cliché liefdesrelatie is zoals in de meeste boeken. Het heeft zijn ups en downs en dat maakt het geloofwaardig en realistisch. Henry vertrouw ik, ondanks wat er op het einde gebeurde, nog steeds niet. De sfeer die dit boek had was voor mijn gevoel heel sprookjesachtig. Zeker toen ze door verschillende landschappen liepen in de Onderwereld.
  Door alle actie, spanning en de fijne schrijfstijl van Aimée Carter heb ik hem in 1 dag uitgelezen, het is écht onmogelijk om een pauze te nemen van dit boek, ik ging er razendsnel doorheen. En die cliffhanger! Wat een plot-twist! Ik kan dan ook echt niet wachten om het derde boek te lezen en te weten te komen wat Calliope van plan is en hoe het verhaal zich vordert.

  Linde Rietveld - 12 oktober 2014

 • De Godinnenwraak

  Een tijdje terug las ik De Godinnentest, deel 1 in deze trilogie . Toen was ik al enthousiast over de manier waarop de klassieke Griekse goden geportretteerd werden in deze boeken. Hoewel de plotlijn in dit boek net wat minder spannend was dan in de vorige, vond ik de goden alleen maar leuker worden. Dus, wederom: 4 sterren en hulde voor Aimée Carter.
  Ja, die Griekse goden. Na veel boeken te hebben gelezen waar ze in voorkwamen (zoals Percy Jackson) en na vijf jaar Latijn en twee jaar Grieks te hebben gevolgd, ken ik ze inmiddels wel. In deze serie vind ik echter dat ze geweldig afgebeeld worden. Het zijn gewone, moderne mensen, maar tegelijkertijd zijn het echt de goden, zoals ik ze ken uit mijn schoolboeken. Hun moderne namen helpen om hen realistischer te maken, en inmiddels ben ik er aan gewend dat Zeus Walter heet, in plaats van gewoon Zeus. Niet alleen hun namen, maar ook hun manier van doen vind ik erg leuk. Zo hebben James (Hermes) en Ava (Aphrodite) op een gegeven moment een gesprek over seks waarvan ik echt over de grond rolde van het lachen. Mijn favoriete zinsnede:
  ‘… Iedereen hier houdt van me,’ zei Ava.
  James glimlachte flauwtjes. ‘Ja, we zijn allemaal een beetje verliefd op je,’ zei hij. ‘Maar dat komt alleen doordat je in bed voor vuurwerk zorgt. Verder ben je alleen maar lastig.’
  Vooral het feit dat Ava na deze opmerking oprecht beledigd doet, vond ik erg grappig. Sowieso vond ik dat Ava’s karakter in dit boek enorm verbeterd was ten opzichte van het vorige deel. In De Godinnentest vond ik haar vaak nogal egoïstisch en vervelend, maar hier was ze uitgegroeid tot de grappige, flirterige Aphrodite met een hart van goud waar ik zo op gehoopt had. Ze is een van de enigen die echt eerlijk is tegen Kate en haar het hele boek lang steunt, waarvoor Ava zeker een applaus verdient.
  Ook Kate vind ik simpelweg ontzettend leuk. Ze staat stevig in haar schoenen, en laat zich niet zomaar overhalen om dingen te doen waar ze geen zin in heeft, wat ik bewonder, zeker als je de hele dag wordt omgeven door allerlei oppermachtige goden. Daarnaast is ze erg droog en heeft ze een leuke kijk op situaties. Ze vraagt waarom de goden tegen elkaar schreeuwden, terwijl ze eigenlijk hele belangrijke dingen te bespreken had met de persoon aan wie ze het vroeg, bijvoorbeeld. Ik vind Kate een verfrissende heldin, niet alleen omdat ze grappig is, maar ook omdat ze onder haar zelfverzekerdheid eigenlijk enorm onzeker is. Net als ieder normaal meisje van haar leeftijd. En met Henry is ze supercute. Ook leuk.
  Ik vond de plotlijn van dit boek minder dan die van het vorige. In het vorige boek was alles met elkaar verweven, en viel ik van de ene verbazing in de andere toen het allemaal uitkwam. Hier was het wat mer een linea recta plot: ze moesten van de ene plek naar de andere, hup, hup, hup, daar zijn we dan. Er zaten minder dwaalwegen in en ik kon wel ongeveer voorspellen wat er zou gaan gebeuren. Alleen het echte einde had ik niet voorspeld, de enorme cliffhanger waar dit boek mee eindigde had ik absoluut niet aan zien komen. Dus als iemand me zoekt, ik lig in mijn bed deel 3 te lezen!

  Judith - 29 september 2014

 • Een mooi vervolg!

  ‘De godinnenwraak’ is het vervolg van ‘De godinnentest’. De boeken sluiten mooi op elkaar aan. Kate heeft een sterk karakter en erg veel doorzettingsvermogen, waardoor het erg leuk is om te lezen.
  Wat wel frustrerend is, is de cliffhanger. Maar er is goed nieuws voor de fans, deel drie is al uit!

  Openboek (Facebook) - 22 september 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: De Godinnenwraak (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value