De Godinnenwraak (luxe formaat)

|Carter, Aimée

Boek

€ 9,95

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kate heeft als enig meisje de Godinnentest doorstaan, waarna ze door de goden onsterfelijk is gemaakt. Nu is ze er helemaal klaar voor om zich bij Henry, de machtige koning van de onderwereld te voegen.
Boek :
E-book :
Deeltitels De Godinnenwraak
ISBN 9789034755902
Dikte (in mm) 20,5
Aantal pagina's 320
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 9
Publicatiedatum 4 mrt. 2014
Deeltitels De Godinnenwraak
ISBN 9789461999627
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 9
Publicatiedatum 4 mrt. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carter, Aimée

Aimée Carter, geboren in 1986, is opgegroeid in Michigan, waar ze ook nu nog woont. Al op haar
elfde begon ze met schrijven, en ook later, tijdens haar studie Filmkunde aan de universiteit van Michigan, bleef ze schrijven. Ze debuteerde met het op de Griekse goden geïnspireerde De Godinnentest.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.3

Gebaseerd op 8 recensies
 • Heerlijk vervolg na godinnentest!

  Na een hele lange lente en zomer, keert Kate terug naar Eden. Ze hoopt dat Henry haar op staat te wachten. Maar Henry toont helemaal geen affectie, hij kust haar niet eens welterusten. Kate weet niet of ze het wel zo naar haar zin heeft in de onderwereld. Ze is verliefd op Henry, maar wat voelt hij voor haar? Calliope wil wraak nemen op Kate. Ze sluit een deal met Kronos, een van de Titanen.
  Kronos ontvoerd Henry en zijn broers. En als je dacht dat goden zoals Henry (hades) niet dood kunnen gaan, heb je het mis! Kronos kan ze allemaal vermorzelen als hij wilt.
  Calliope wil Kronos vrijlaten als hij haar geholpen heeft. Ze heeft een heel sneaky plan bedacht.
  Dat word je wel duidelijk! Je begint haar echt te haten! Kate besluit samen met James en Ava op zoek te gaan naar Henry en zijn broers. Ze moeten naar de Tartarus, via de onderwereld . Daar komen ze verschrikkelijke dingen tegen. Elke ziel heeft zijn eigen hiernamaals na de dood. Soms is het mooi en soms is het afschuwelijk! Kate besluit alles op alles te zetten om Henry te redden, ook al weet ze niet zeker of hij van haar houdt. Hij is ook erg afstandelijk…Of hij ook echt van haar houdt moet blijken als Persephone, zijn eerste vrouw moet helpen. Ze is Kate’s zus en ze kunnen elkaar niet uitstaan.
  Het is dan ook heel cru dat Persephone de enigste is die Kate kan helpen om Henry te redden.
  Het eindigt met een cliffhanger waar je u tegen zegt! Dus ik ga meteen verder in boek 3! 5 sterren*****, Heerlijke taal, leest snel….En je leert er nog wat van ook. Ja ik kan alleen maar zeggen: lezen deze serie! Boek 2 is echt goed!

  natasja - 31 augustus 2014

 • Op naar het laatste deel!

  Kate die nog meer net onsterfelijk is geworden, moet zich ontzettend aanpassen. Niet enkel moet ze alles leren over haar nieuwe thuis … de Onderwereld. Nu moet ze ook nog eens leren omgaan met haar nieuwe krachten. Een gave die zich niet zomaar ontwikkelt, maar haar ook telkens onverwachts weet te overvallen. En dan is er ook haar kersverse echtgenoot nog. Henry heeft eigenlijk amper contact met haar. Het zijn net anderen die haar wegwijs maken in de Onderwereld en dat terwijl ze haar echtgenoot maar al te graag aan het praten wil krijgen.

  Al die aanpassingen doen haar zelfvertrouwen wankelen en zorgen ervoor dat ze aan zich zelf begint te twijfelen, maar wanneer dan plots alles lijkt mis te lopen moet ze die zorgen naast zich proberen te leggen en een oplossing zoeken voor de ernstige problemen waar zowel zij als de goden mee te kampen krijgen.

  Ik vond het vooral leuk dat je in dit boek, deze normaal gesproken onbereikbare wezens, anders leert kennen. Ze mogen dan wel Goddelijk zijn, Aimée Carter heeft hen menselijke trekken toegeschreven waardoor ze in dit boek te kampen krijgen met gevoelens en frustraties. Zelfs onmacht komt aan bod en dat is nu niet bepaald is wat je bij een God verwacht.

  Wat ik ook positief vond was dat er geen sprake is van een probleemloze 'op het eerste zicht'-verliefdheid. Kate en Henry's relatie verloopt niet van een leien dakje en dat maakt het alleen maar geloofwaardiger. Misverstanden, twijfels, wankelend zelfvertrouwen en de daarbij horende onzekerheid vertonen zich allemaal bij de start van hun huwelijk.

  Net als de Godinnentest las ook dit boek als een speer uit. Carter heeft een erg fijne schrijfstijl en wat ik ook erg fijn vind lezen zijn het aantal bladzijden dat een hoofdstuk telt, niet te veel niet weinig.

  Katja - 31 augustus 2014

 • En we gaan door met de trilogie

  Nu Kate door de godinnentest heen is en nu ook nog eens de vrouw is geworden van de heerser van de onderwereld, namelijk Henry. Maar de liefde is niet echt bloeiend te noemen, hij geeft zijn kersverse vrouw namelijk weinig aandacht. En hij kan alleen nog maar aan Persephone denken, zijn ex vrouw. Maar wanneer Kronos om de hoek komt en dreigt de wereld te vernietigen en daarbij ook Henry probeert te ontvoeren, grijpt Kate in. Maar hiervoor heeft ze wel de hulp nodig van Persephone.

  Dit boek is makkelijk te lezen en draait veel om de liefde en de onzekerheid van Kate. Ze wordt telkens voor het blok gezet, om beslissingen te maken. Maar toch heeft dit getreuzel invloed op het verhaal, want het biedt totaal geen variatie en het lijkt alsof je telkens hetzelfde aan het lezen bent. Als het verhaal meerdere perspectieven had gehad, was het misschien interessanter geweest. De actie rondom Kronos komt door de emotionele spanningen niet zo goed uit. Stukken zijn namelijk spannend, maar dan komt er abrupt een einde aan. Er geen echte strijd, omdat Kate niet mee mag vechten maar wel alles vanuit haar perspectief wordt beschreven. Zo mist dit boek de nodige spanning en vond ik deze minder dan deel 1. Ik hoop dat deel 3 beter is.

  Marlies (teatimebooks.nl) - 20 augustus 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: De Godinnenwraak (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value