Het Godinnenoffer (luxe formaat)

|Carter, Aimée

Boek

€ 9,95
Niet op voorraad

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kate is eindelijk koningin van de onderwereld, naast Henry, op wie ze nog steeds stapelverliefd is. Maar lang duurt haar geluk niet.
Boek :
E-book :
Deeltitels Het Godinnenoffer
ISBN 9789034787620
Dikte (in mm) 20,5
Aantal pagina's 320
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 12
Publicatiedatum 19 aug. 2014
Deeltitels Het Godinnenoffer
ISBN 9789402502145
Aantal pagina's 227
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 12
Publicatiedatum 19 aug. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carter, Aimée

Aimée Carter, geboren in 1986, is opgegroeid in Michigan, waar ze ook nu nog woont. Al op haar
elfde begon ze met schrijven, en ook later, tijdens haar studie Filmkunde aan de universiteit van Michigan, bleef ze schrijven. Ze debuteerde met het op de Griekse goden geïnspireerde De Godinnentest.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

7.6

Gebaseerd op 9 recensies
 • Ijzersterk verhaal die me doet verlangen naar méér!

  Door de ongelooflijke cliffhanger waarmee deel 2: De Godinnenwraak eindigde kon ik mijzelf niet inhouden en begon onmiddellijk met het laatste en waarschijnlijk het spannendste deel van deze serie.
  In plaats van dat Kate met Ava op zoek gaat naar Titaan Rhea wordt ze door Calliope voor 9 maanden vastgehouden op het eiland, met dank aan Ava. Zwanger van Henry, wordt haar een ultimatum gesteld door Kronos: Als Kate bij hem blijft en zijn koningin wordt mag ze haar kind houden maar zal de raad alsnog omkomen. Als ze weigert zal hij, naast de raad, alle goden en de hele mensheid vernietigen. Kate staat voor een ontzettend groot dilemma en het lot ligt in haar handen.
  Door de cliffhanger in boek 2 begon deel 3 onmiddellijk super spannend. Kate bevindt zich het hele boek door in benarde situaties en ik ben niet verrast dat ze zich ook hier sterk en staande heeft weten te houden, net zoals in de vorige delen. Ze is een ongelooflijk sterk personage die er altijd voor zorgt dat de mensen van wie ze houdt op nummer één staan. Ik had niet verwacht dat Ava tot de dingen in staat was die ze heeft gedaan maar ze had zo haar redenen, Aimée Carter heeft er dus een mooi verassingselement aan toegevoegd. Ook ben ik nu eindelijk overtuigd van de liefde die Henry voelt voor Kate. Vanaf het begin af aan vertrouwde ik hem niet 100% maar door de gevoelens die hij uitte en de beloftes die hij heeft gemaakt aan Kate is die twijfel weg. Omdat het steeds spannender en spannender wordt, de oorlog en het einde nadert en je bang bent of al de personages waaraan je gehecht bent geraakt het wel overleven kun je ook dit deel niet laten liggen. Carter heeft een heel mooi einde kunnen breien aan de serie, al zal ik me erg kunnen verheugen op een deel 4. Ik ben bijvoorbeeld erg benieuwd of er tóch nog iets zou kunnen gebeuren tussen James en Kate, ik bedoel, hun relatie lijkt op meer dan alleen een vriendschappelijke, hoe het leven van Milo eruit komt te zien en of het Erik en Kate lukt om een nieuwe godin te vinden.
  De Godinnentest was een fantastisch, spannend én leerzaam avontuur waar ik me met plezier in heb verdiept. Aimée Carter heeft me meegenomen naar haar eigen wereld waar mythes en legendes een grote rol spelen en heeft me doen verlangen naar meer.

  Linde - 23 oktober 2014

 • Tragisch einde!

  Eindelijk is Kate koningin van de onderwereld, naast haar geliefde Henry. Maar dat duurt niet lang. Na het verraad van Ava wordt ze ontvoerd door de jaloerse godin Calliope, die haar negen maanden gevangen houdt. Calliope wil haar baby. Kronos plaatst Kate voor een afschuwelijk dilemma. Als ze zijn geliefde wordt, mag ze haar zoon Milo houden. Maar Kronos brengt wel de hele raad, inclusief Henry, om. Alls een van de titanen heeft hij ze ook geschapen. Als Kate weigert vernietigt Kronos alles. Welke prijs gaat ze betalen? Ze komt erachter als Athene door het noodlot wordt getroffen.
  In dit YA-boek speelt de Griekse mythologie een grote rol. Het Godinnenoffer is het derde en laatste deel van de geweldige trilogie van Aimee Carter, waarvan ik het tweede deel het mooiste vond. Dat heeft te maken met de groei die Kate toen doormaakte en de relatie tussen haar en Henry. In het derde deel is Kate zelfzuchtiger en veroorzaakte ze overal problemen. Aimée Carter heeft een prachtige serie geschreven, waarin de familiebanden belangrijk zijn. Van de mythen en legenden van de Griekse goden is ze wel iets afgeweken, maar dat is niet storend. Het einde was te tragisch!

  Ellen - 10 oktober 2014

 • Het Godinnenoffer

  Eergisteren las ik De Godinnenwraak uit, en daarna ben ik meteen dit boek gaan lezen. Ik moet zeggen dat ik tot pagina 287 dacht dat ik dit boek 4 sterren ging geven; ik vond het plot sterker dan in het vorige deel, en de goden waren nog even goed uitgewerkt. En toen kwam het einde en momenteel ben ik zo boos, dat ik weiger om dit boek vier sterren te geven, want dat einde vond ik niet alleen vreselijk maar ook nog een beetje overbodig.
  Voordat ik over het einde begin, zal ik eerst mijn mening over de rest van het boek geven. Ik moet zeggen dat ik het plot een stuk beter vond. De problemen die naar voren kwamen vond ik goed bedacht, zeker omdat zo duidelijk te zien was dat de goden helemaal niet oppermachtig waren. Er waren verschillende andere machten waar ze rekening mee moesten houden, en als die machten zich tegen hen keerden ging het niet goed, hoe hard Walter (Zeus) ook bleef roepen dat ze de oorlog heus wel zouden winnen. Het fijne aan dit boek vond ik dat het ondanks de nogal heftige dingen die de revue passeerden, wel lekker licht bleef. Veel mensen bleven nuchter, en hoewel dat misschien een beetje onrealistisch was, zorgde het er wel voor dat ik niet volkomen neerslachtig in een hoekje wilde kruipen.
  Er was echter één ding waar ik me dood aan ergerde, en dat was het kind. Ik weet niet waarom, maar zodra Milo goed en wel in beeld kwam, vond ik hem vreselijk. Ik snap dat Kate van hem hield en ik snap dat ze in staat was alles voor hem op te geven, maar ik voelde het niet. Ik voelde haar liefde niet, leefde niet met haar mee in haar zorgen om haar zoon. Alles wat ik dacht was: ‘Laat dat kind nou toch alsjeblieft met rust en ga Henry redden, die is leuk!’ Ik leefde veel meer met Kates liefde voor Henry mee dan met de liefde voor haar zoon, waardoor Kates dilemma voor mij heel makkelijk was. Dit kwam omdat voor mij dat kind om totaal onzinnige redenen het leven in geholpen was. Hij was geboren door Calliopes (Hera) toedoen, en ik snapte het echt totáál niet. Waarom had ze dat gedaan? Gewoon voor de grap? Wilde ze zelf heel graag een kind? Had ze hem dan niet gewoon zelf kunnen krijgen? Haar motieven waren zo onduidelijk dat die hele Milo voor mij overbodig was en zo het raam uit had gekund, met wieg en al. Sorry, Kate.
  En dan dat einde. Ik zal er niet te veel over zeggen, behalve dat ik het vreselijk vond. Het was niet alleen heartbreaking, maar in mijn geval ook een beetje onlogisch. Alles wat ik dacht was: ‘Ja maar dit werkte bij niemand, en nu opeens wel? WAT IS DIT?’ Tot het einde was dit boek echter wel erg goed, op dat ene puntje met de baby na. Het had eigenlijk dezelfde goede eigenschappen als de boeken hiervoor: de goden waren leuk uitgewerkt, ik vond Kate een geweldige hoofdpersoon en het was ontzettend spannend, ik wilde de hele tijd doorlezen.
  Al met al vond ik deze serie zeker een succes. Ik zou hem aanraden aan iedereen, en als je van Griekse mythologie houdt, zou ik je al helemaal dwingen om hem te lezen. De manier waarop de goden weergegeven worden is namelijk mijn favoriete onderdeel van deze serie, en het feit dat er zo goed is nagedacht over hun karaktereigenschappen maakt me erg blij. Alleen het einde vond ik minder, maar verder is dit een geweldige, uiterst vermakelijke serie, van het begin van boek 1 tot pagina 287 van boek 3.

  Judith - 5 oktober 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Het Godinnenoffer (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value