Het Godinnenoffer (luxe formaat)

|Carter, Aimée

Boek

€ 9,95
Niet op voorraad

E-book

€ 8,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kate is eindelijk koningin van de onderwereld, naast Henry, op wie ze nog steeds stapelverliefd is. Maar lang duurt haar geluk niet.
Boek :
E-book :
Deeltitels Het Godinnenoffer
ISBN 9789034787620
Dikte (in mm) 20,5
Aantal pagina's 320
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 12
Publicatiedatum 19 aug. 2014
Deeltitels Het Godinnenoffer
ISBN 9789402502145
Aantal pagina's 227
Miniserie Goddess Test ,
Auteur(s) Carter, Aimée ,
Reeks Young Adult ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 12
Publicatiedatum 19 aug. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carter, Aimée

Aimée Carter, geboren in 1986, is opgegroeid in Michigan, waar ze ook nu nog woont. Al op haar
elfde begon ze met schrijven, en ook later, tijdens haar studie Filmkunde aan de universiteit van Michigan, bleef ze schrijven. Ze debuteerde met het op de Griekse goden geïnspireerde De Godinnentest.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

7.6

Gebaseerd op 9 recensies
 • Oog voor detail

  In dit derde deel van de trilogie over een fictieve, nieuwe oorlogssituatie tussen Goden en Titanen, loopt als een rode draad Kates hunkering naar liefde binnen haar gezin en haar familie. Er zijn vele identificatiemogelijkheden doordat gedachten en gevoelens gedetailleerd worden verwoord.

  Gonny Smeulders-Veltman, NBD Biblion - 29 september 2014

 • De godinnentest is een veelbelovend begin van een trilogie

  Het is een young adult boek waar de Griekse mythologie een rol speelt. Het hoofdpersonage Kate ontmoet Henry, een jongen die haar vriendin opnieuw tot leven wekt na een ongeluk. Later ontdekt Kate dat Henry eigenlijk Hades is, de god van de onderwereld. Hij nodigt haar uit om onsterfelijk te worden. Hiervoor moet ze 7 testen afleggen, maar het gevaar loert overal aangezien de vorige kandidaten vermoord werden tijdens de testperiode. Kate aanvaardt haar lot om meer tijd met haar stervende moeder te kunnen doorbrengen. Maar is zij degene die voor alle testen slaagt en de onsterfelijke metgezel van Henry kan worden?
  Ik vond het hoofdpersonage heel verfrissend. Het verhaal speelt zich af in het heden en Kate is volwassener dan haar leeftijd doordat ze al jaren zorg draagt voor haar zieke moeder. Je merkt van in het begin dat ze de gewone tieners maar kinderachtig vindt. Hoe kan ze belangstelling hebben voor feestjes als haar moeder elk moment kan sterven? Niet Henry’s knappe uiterlijk maar haar verlangen om haar moeder zo lang mogelijk bij zich te houden, zorgt ervoor dat ze zijn aanbod aanneemt.
  Hierdoor is Kate een personage dat je onmiddellijk raakt en in het verhaal sleurt.
  Vooral de relatie met haar moeder heeft me geraakt. Elke nacht komt in haar dromen haar moeder voor. Die geeft haar tips en advies over hoe ze met alles moet omgaan. Je merkt dat Kate ernaar verlangde om haar zorgen met haar moeder te delen als een normale moeder-dochterrelatie.
  Ook haar relatie met Henry en de anderen is anders dan in andere young adult boeken. Kate heeft nooit echt geleerd om sociaal te zijn en vrienden te maken. Ook na de ontmoeting met Henry en haar vriendinnen blijft dit. Ze verandert niet spectaculair. Kate en Henry groeien geleidelijk naar elkaar toe. Eerst vriendschappelijk en pas op het einde liefdevol. Ze hebben een heel realistische relatie voor mijn gevoel.
  Kate is jongedame waarvan ik het gevoel heb dat ik ze elk moment kan ontmoeten op straat. De schrijfster heeft haar echt levendig gemaakt. Dit in tegenstelling tot de goden. Je merkt dat de andere personages wat afstandelijker zijn. Maar dat past ook bij hun karakter.
  Ik heb het boek op 1 dag uitgelezen door de vlotte schrijfstijl. Het lijkt een afgerond verhaal, dus ik ben benieuwd wat er in deel 2 en 3 zal gebeuren.

  Nancy - 22 september 2014

 • Prachtige Goden komen tot leven!

  Kate zit al 9 maanden vast. Calliope laat haar niet gaan. Kate is namelijk zwanger. Calliope wil haar het kind afnemen, als de ultieme wraak. Kate kan er niet veel aan doen. Niemand weet dat ze zwanger is. Ze denken allemaal dat ze op zoek is naar Rhea.
  Kronos is er ook, hij werkt met Calliope samen. Hij geeft Kate een keuze…Als ze zijn geliefde wordt, dan mag ze haar zoontje Milo houden. Maar dan gaat hij evengoed oorlog voeren tegen de andere leden van de raad. Want als je dacht dat een god onsterfelijk was, had je het mis. Kronos kan ze allemaal vermoorden, hij heeft ze uiteindelijk geschapen ook. Hij is een van de titanen.
  Als ze nee zegt tegen dit voorstel, dan spaart hij ook geen een enkel mens op de aarde. En de leden van de raad, zal hij dan ook allemaal vermoorden.
  Al gauw komt Kate erachter waar hij toe instaat is, als het noodlot Athene treft.
  Zeus / Walter gaat de oorlog aan, of ze het kunnen winnen? Er is een kleine kans. Walter moet de mensheid beschermen ookal wordt het zijn dood.
  Kate wil doen wat het beste is voor Milo. Ze wordt verscheurt door verdriet. Wat moet ze nu toch doen? Henry is uitgeschakeld, zal hij ooit nog wakker worden? Zonder hem kunnen ze niks beginnen.
  Ze komt voor het ene drama na het andere te staan. En wie staat er aan haar kant? Ze moet echt gaan bedenken wie ze kan vertrouwen. Er gebeurt veel achter haar rug om! Ze besluit zelf dan maar actie te ondernemen. Ze moet bondgenoten zoeken! Kan ze Milo en Henry redden? En is het nog niet te laat om de mensheid te redden? Kate vindt ook meer uit over haar ouders, dan haar lief is. Ze krijgt echt veel te verduren, je voelt zo met haar mee! Leest lekker snel, spannend van begin tot het einde.

  natasja - 3 september 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

You're reviewing: Het Godinnenoffer (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value