Boek

€ 7,25
Niet op voorraad

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

"Hoe voelt het om mijn spelletje mee te spelen?"

Het heeft FBI agent Maggie ODell twee jaar gekost om seriemoordenaar Albert Stucky achter tralies te krijgen.
Boek :
E-book :
Deeltitels De val
ISBN 9789034747655
Dikte (in mm) 28
Aantal pagina's 464
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 2
Deeltitels De val
ISBN 9789461990037
Aantal pagina's 383
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Kava, Alex

Alex Kava is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg. Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat... Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

9

Gebaseerd op 2 recensies
  • Geslaagd vervolg op boek 1 "Duister Kwaad"

    "De Val" is een zeer geslaagd vervolg op boek 1 "Duister Kwaad", niet zozeer op vlak van spanning en geweld (dat komt er ook wel in voor maar in zeer geringe mate) maar wel omdat Alex Kava er heel goed in geslaagd is om haar heldin Maggie O'Dell een heel transformatie proces te laten doorlopen van een jonge gezonde rationeel verstandige vrouw naar een psychiatrisch wrak dankzij de dodelijke en gruwelijke psychologische spelletjes van haar tegenstander: seriemoordenaar Albert Stucky! Maggie O'Dell balanceert voortdurend op de rand van de afgrond waarin zij, mocht zij deze grens overschrijden, zichzelf onherroepelijk verloren acht voor haar functie bij het FBI als crime profiler als zij toegeeft aan haar woede en wraakgevoelens voor haar tegenstander. Het wordt een kat en muisspel tegen de tijd voor Maggie O'Dell! Vraag blijft of Maggie O'Dell in boek 3 terug haar oude "zijn" kan oppikken of dat zij blijvende schade heeft opgelopen na dit avontuur? Een knap geschreven boek waarin je duidelijk merkt dat de auteur Alex Kava stilaan in vorm begint te komen, haar figuren beheerst en een groter verhaal voor ogen heeft dan individuele avonturen van haar heldin!

    Mirko di Wallenberg - 4 maart 2014

  • Bijzonder spannende thriller

    Deze bijzonder spannende thriller geeft een beeld van het denken van een seriemoordenaar. Het verhaal is hier en daar nogal gruwelijk, maar het is vooral spannend. Geheel zelfstandig te lezen vervolg op 'Duister kwaad'.

    NBD Biblion - 22 juni 2013

You're reviewing: De val

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value