Boek

€ 7,25
Niet op voorraad

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

FBI-agent Maggie O'Dell beseft al snel dat er meer dan één dader achter zit. Maar waar ze die moet zoeken, wordt pas duidelijk wanneer ze op een gruwelijk computerspel stuit. Een spel dat mikt op jongeren die ooit door priesters zijn misbruikt.
Boek :
E-book :
Deeltitels Noodzakelijk kwaad
ISBN 9789034747686
Dikte (in mm) 29
Aantal pagina's 480
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 5
Publicatiedatum 18 sep. 2012
Deeltitels Noodzakelijk kwaad
ISBN 9789461992871
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 5
Publicatiedatum 18 sep. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Kava, Alex

Alex Kava is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg. Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat... Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 2 Klantenrecensies

10

Gebaseerd op 2 recensies
  • Sprakeloos!

    Wanneer je denkt dat je het beste gelezen hebt van Alex Kava komt zij op de proppen met een nieuwe deel van haar serie Maggie O'Dell waarvan je na het lezen van de laatste pagina "sprakeloos" naar deze laatste pagina blijft kijken hopende dat er nog meer komt. "Noodzakelijk Kwaad" is een rechtstreeks vervolg op haar eerste boek "Duister Kwaad" een echte thriller in de zuiverste betekenis van het woord! Eigenlijk kan je niet veel vertellen over het verhaal omdat je dan alle spannende elementen uit het verhaal kenbaar maakt maar wat je wel kan zeggen is dat Alex Kava er in geslaagd is alle verhaallijnen in dit boek van de verschillende personages op een magistrale manier met elkaar te verweven om het dan naar een absoluut schokkerend hoogtepunt van het verhaal te brengen en de lezers tenslotte "ko" te slaan met een ontknoping die niemand had verwacht maar aantoont hoe magistraal Alex Kava dit verhaal heeft uitgewerkt. Een absolute topper in deze serie!

    Martha del Sol - 27 april 2014

  • meesterlijk spannend geschreven

    een page-turner van formaat

    stefaan reyniers - 12 augustus 2013

You're reviewing: Noodzakelijk kwaad

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value