Schrikdraad (luxe formaat)

|Kava, Alex

Boek

€ 9,95
Niet op voorraad

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Een puberfeestje eindigt in een afgrijselijk drama...

Op de plek van het feestje treft FBI-agent Maggie O'Dell een totale chaos aan: een paar van de kinderen zijn dood, andere maaien met armen en benen alsof ze bezeten zijn.
Boek :
E-book :
Deeltitels Schrikdraad
ISBN 9789034737427
Dikte (in mm) 24,5
Aantal pagina's 384
Miniserie Maggie O'Dell-thrillers
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 9
Publicatiedatum 16 apr. 2013
Deeltitels Schrikdraad
ISBN 9789461995650
Aantal pagina's 270
Miniserie Maggie O'Dell-thrillers
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 9
Publicatiedatum 23 apr. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Kava, Alex

Alex Kava is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg. Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat... Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

10

Gebaseerd op 5 recensies
 • BOEKENFAN JESSICA VAN RENTERGHEM


  Ik heb hem uit, maar het ging moeizaam. terwijl ik hem aan het lezen was viel het wel mee maar ik kon mezelf soms moeilijk motiveren om verder te lezen. uiteindelijk ben ik wel blij dat ik hem gelezen heb en werd hij spannender en boeiender naar het einde toe wanneer de 2 verhaallijnen met elkaar verweven werden. Het onderwerp was zeker apart en het is niet direkt een boek waar je vooraf het plot kan raden of het gevoel hebt het al eens gelezen te hebben. ik zou het zeker iemand anders aanraden maar met de vermelding bij dat ze moeten doorbijten en verderlezen tot het einde

  JESSICA VAN RENTERGHEM - 21 augustus 2013

 • BOEKENFAN ANNE MARIE DEWACHTER

  De inhoud is ondertussen genoegzaam bekend, die ga ik niet nog een keer herhalen. Ik leerde de auteur al heel wat jaartjes geleden kennen en was meteen verkocht. Lekker spannend en toch ontspannend. Na een zestal boeken begon het echter wat te veel op elkaar te lijken en zette ik de auteur 'in de wacht'; Er waren nog zoveel andere dingen te ontdekken... maar de inhoud van dit boek sprak me aan en dus nam ik het toch weer op. En ik heb er geen spijt van, wel in tegendeel. De auteur is nog gegroeid in haar vakmanschap. Twee verschillende verhaallijnen geloofwaardig in elkaar doen overlopen is niet simpel, maar zij doet het met verve. Spanning gegarandeerd. verhaal zit goed in mekaar, personages worden nooit ongeloofwaardig. Kortom, een boek dat het lezen meer dan waard is. De auteur staat weer bovenaan mijn lijstje. dus ik zou zeggen, lezen maar!

  ANNE MARIE DEWACHTER - 11 augustus 2013

 • Eerste kennismaking

  Mijn eerste Alex Kava boek maar al het 9e boek in de Maggie O'Dell reeks. Het was voor mij dus een kennismaking en misschien is het beter om met het eerste boek te beginnen. Ieder boek begint met een nieuwe zaak maar sommige personages komen terug.
  Ik vond het een vlot geschreven boek, spannend genoeg om mij door te laten lezen. Het duurde wel wat lang voor er schot in de zaak kwam en 'k vond de ontknoping dan weer erg plots.
  Maar ik vond hem goed en zal zeker nog de andere boeken lezen.

  BOEKENFAN MARILYN DEGRYSE: - 8 augustus 2013

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Schrikdraad (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value