Slachtoffers (luxe formaat)

|Kava, Alex

Boek

€ 8,95
Niet op voorraad

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Aan de vooravond van orkaan Isaac doet de Kustwacht een gruwelijke vondst in de Golf van Mexico: een viskoeler vol lichaamsdelen, keurig per stuk verpakt in plastic...

Klik hier voor een gratis voorproefje

Boek :
E-book :
Deeltitels Slachtoffers
ISBN 9789034737410
Dikte (in mm) 22
Aantal pagina's 352
Miniserie Maggie O'Dell-thrillers
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 8
Publicatiedatum 11 dec. 2012
Deeltitels Slachtoffers
ISBN 9789461993823
Miniserie Maggie O'Dell-thrillers
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 8
Publicatiedatum 11 dec. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Kava, Alex

Alex Kava is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg. Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat... Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

5.3

Gebaseerd op 6 recensies
 • minder spannend

  Het begin was spannend maar daarna viel het allemaal reuze mee. Wel mooi dat de natuurrampen en de gevolgen in het boek aan de orde komen. Ben betere thrillers gewend.

  Bettie - 25 januari 2013

 • geen bloedstollende thriller

  Op de voorkant van het boek staat dat Tess Gerritsen het boek adembenemend spannend vond en dat deze spanning iedere pagina hoger opgevoerd wordt. Dat klinkt veelbelovend. Het verhaal begint wel spannend als er in de oceaan een drijvende vrieskist aangetroffen wordt met daarin verschillende afgehakte ledematen. Al vrij vlug weet je echter wie de dader hiervan is en het verdere verloop van het verhaal is vrij voorspelbaar.
  Ik vind dit geen bloedstollende thriller en denk niet dat ik in de toekomst nog boeken van Alex Kava zal lezen.

  Leen - 19 januari 2013

 • Hernieuwde kennismaking met O'Dell nie thelemaal geslaagd

  De boeken van Alex Kava worden al jaren door een breed publiek gelezen en gewaardeerd. Ze schrijft dan ook in een toegankelijke stijl en met een vlotte pen. Na twee jaar van stilte rondom hoofdpersoon Maggie O'Dell is er nu een nieuw avontuur (het achtste alweer) van haar in het Nederlands verschenen: Slachtoffers.
  Maggie is FBI-agente en gedragswetenschapper. Wanneer ze wordt gevraagd om in Pensacola, (Florida) onderzoek te doen naar de herkomst van enkele lichaamsdelen die uit zee zijn opgevist, weet ze nog niet in wat voor macabere misdaad ze terechtkomt. Haar goede vriend microbioloog Platt wordt geconfronteerd met onverwachte sterfgevallen bij militairen die niet levensgevaarlijk gewond maar met geamputeerde ledematen terugkomen uit Afghanistan. Wanneer er een oorzakelijk verband tussen beide zaken blijkt te bestaan, komt Maggie een wel heel sinistere moordenaar op het spoor, die voornamelijk toeslaat tijdens orkanen. En een orkaan van een heel zware categorie staat juist op het punt zich op de streek te storten waar Maggie en Platt onderzoek doen. De moordenaar wacht zijn kansen af...

  Na genoten te hebben van eerdere avonturen van Maggie O'Dell, had ik me erg verheugd op dit nieuwe boek van Alex Kava. De spanning spatte er altijd af en de plotontwikkeling zat goed in elkaar. Wat dat betreft stelt Slachtoffers teleur: de spanning is ver te zoeken en ook de verdere kennismaking met O'Dell viel tegen. Er is weinig overgebleven van de pittige tante die we kennen uit bijvoorbeeld 'Duivels kwaad' en 'Noodzakelijk kwaad'. De plot is op zich goed maar Kava weet mij niet te boeien; het verhaal is vlak en kabbelt maar door. Door de onveranderd vlotte schrijfstijl en de korte hoofdstukken lees je het boek wel vrij vlug uit. Een prima tussendoortje, maar naar mijn idee een teleurstelling voor de echte O'Dell-fan. Ik hoop dat bij de volgende boeken (die in Amerika inmiddels al zijn verschenen maar nog niet in het Nederlands zijn vertaald, hoewel dit volgens de schrijver wel de intentie is) Alex Kava weer een tandje heeft bijgeschakeld en dat Slachtoffers een eenmalige dip in de serie is.

  Alex Kava heeft in het verleden allerlei baantjes gehad, maar is sinds 1996 full-time schrijfster en heeft inmiddels haar elfde boek in de Maggie O'Dell-serie geschreven. Daarnaast heeft ze enkele stand alones geschreven. Ze woont in Omaha (Nebraska) en Pensacola (Florida) – waar Slachtoffers zich afspeelt.

  Janneke Bouwman - 21 december 2012

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Slachtoffers (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value