E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Op de drukste dag van het jaar zijn een paar studenten van plan een spectaculaire mediastunt uit te halen in de Mall of America.
E-book :
Deeltitels Zwarte vrijdag
ISBN 9789461993816
Miniserie Maggie O'Dell-thrillers
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 7
Publicatiedatum 13 nov. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Kava, Alex

Alex Kava is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg. Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat... Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

8

Base on 1 review
  • Spannende roman, goed getypeerde hoofdpersoon

    Rondom de aanslag van McVeigh in Oklahoma heeft zich een samenzweringstheorie ontwikkeld. Een onbekende dader zou het brein op de achtergrond zijn geweest. Op dit gegeven bouwt de auteur zijn plot. Een dader op de achtergrond maakt gebruik van drie zich van geen kwaad bewuste studenten om in de kerstdrukte een aanslag op de Mall of America, het grootste winkelcentrum van de VS te plegen. FBI-agent Maggie O'Dell staat voor de opgave de aanslagpleger op te sporen, nadat er kostbare tijd is verspeeld, voordat duidelijk werd dat de studenten geen bewuste aanslagplegers zijn. Tot overmaat van ramp blijkt de onbekende een aanslag op een vliegveld te hebben beraamd, maar de vraag is: welk? Naarmate de ontknoping nadert, blijken politieke krachten op de achtergrond actief te zijn. Kava heeft uit dit alles een spannende roman gecomponeerd. Zij schreef al vele thrillers. De hoofdpersoon, Maggie O'Dell, is een goed getypeerde vrouw, met wie de lezer zich kan identificeren.

    NBD Biblion - 22 juni 2013

You're reviewing: Zwarte vrijdag

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value