De crypte (luxe formaat)

|Stevens, Amanda

Boek

€ 12,50

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Een jonge vrouw is op gruwelijke wijze vermoord en achtergelaten in een graf dat niet het hare is. Voor rechercheur John Devlin, die op de zaak wordt gezet, roept vooral de plek waarop ze is aangetroffen vragen op.
Boek :
E-book :
Deeltitels De crypte
ISBN 9789034754547
Dikte (in mm) 26,5
Aantal pagina's 320
Miniserie Dodenrijk-serie ,
Auteur(s) Stevens, Amanda ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 feb. 2015
Deeltitels De crypte
ISBN 9789402508666
Aantal pagina's 287
Miniserie Dodenrijk-serie ,
Auteur(s) Stevens, Amanda ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 3 feb. 2015

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Stevens, Amanda

Amanda Stevens groeide op in de Ozarks, een gebied dat bekendstaat om zijn hang naar folklore en bijgeloof. Toen ze - na een korte carrière bij de
belastingdienst - besloot schrijfster te worden, kwam deze achtergrond haar goed van pas. Gecombineerd met haar liefde voor...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.6

Gebaseerd op 10 recensies
 • alles is anders dan dat je denkt.

  je hoeft niet in geesten te geloven maar dit is wel een super goed en spannend boek.
  rechercheur John Devlin besluit de hulp in te roepen van Amelia Gray,na dat jonge vrouw is op gruwelijke wijze vermoord en achtergelaten in een graf dat niet het hare is.
  amelia restaureert historische begraafplaatsen en kent de situatie op het kerkhof goed. zij de enige die meer weet over de symbolische betekenis van de inscripties op het graf teksten waarvan devlin hoopt dat ze hem naar de dader zullen leiden.
  amilia is al van kinds af aan betrokken met de wereld van de geesten,ze kan ze zien maar je mag ze nooit laten merken dat je ze kan zien! ze beseft al snel dat ze zich nu op gevaarlijk terrein begeeft,met gevaar voor haar eigen leven zet ze door om aan de zijde van devlin de moordenaar te pakken.

  linda - 6 mei 2015

 • Fantastisch!

  Wow, wow, wow. Ik ben geen liefhebber van Fantasy maar dit is vanuit de 'gewone' wereld geschreven en dan is het juist zo boeiend. Vanaf bladzijde één zat ik er in. Amelia is iemand om wie je gaat geven terwijl je haar verhaal volgt. Ze raakt ongewild betrokken bij een moordzaak. Eerst lijkt het eenvoudig maar daarna blijkt dat er veel meer achter zit. Het gaat terug naar een ver verleden. De geesten die Amelia kan zien worden op een boeiende manier in het verhaal verwerkt, net als de spanning tussen Devlin en Amelia. Het verhaal is een echte pageturner, vol spannende momenten met het laatste stuk als hoogtepunt. Er zijn nog twee vervolgboeken heb ik begrepen. Die ga ik zeker lezen! Wat een aanrader!

  Marjon (Uitgelezen) - 17 februari 2015

 • Horror op het kerkhof!

  Amelia restaureert oude begraafplaatsen en kerkhoven. Van kleins af aan voelt ze zich thuis op deze plaatsen. Ze heeft namelijk een gave, die ze liever niet bekend maakt, niemand weet er vanaf behalve haar vader. Ze ziet geesten. Haar vader ziet ze ook. Maar je moet nooit laten merken dat je ze ziet, anders raak je ze niet meer kwijt. Ze doet dat dus al haar hele leven lang.
  Op de begraafplaats waar ze aan het werk is, wordt een vers lijk gevonden. Vanaf dat moment wordt ze bij het onderzoek betrokken. Men wil alles weten over de begraafplaats. Ze weet alles van inscripties en symbolen af. Ze vinden steeds meer vreemde dingen op de begraafplaats. Ondertussen duiken er steeds meer geesten op in haar leven. Ze weet niet of ze het nog wel langer aankan. Rechercheur Devlin is een man die wordt vergezelt door zijn overleden vrouw en dochtertje. Amelia weet dat ze bij hem uit de buurt moet blijven. Maar er is iets wat haar naar hem toetrekt.
  Ze verandert in een doelwit voor geesten en de moordenaar. De moordenaar is trouwens echt een gruwelijk meedogenloos iemand. Wat hij met zijn slachtoffers doet…….
  Superspannend boek. Ik heb hier echt van genoten. Makkelijk geschreven, origineel en niet weg te leggen! Weer een boek met horror waarvan je gaat rillen. 5 sterren*****

  natasja - 29 januari 2015

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

You're reviewing: De crypte (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value