Rond middernacht (luxe formaat)

|Stevens, Amanda

Boek

€ 7,95
Niet op voorraad

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Al meer dan tien jaar wordt Darian West onafgebroken gestalkt. Iedere man die ook maar in haar buurt komt, bekoopt dat met de dood.

Klik hier om een voorproefje te lezen

Boek :
E-book :
Deeltitels Rond middernacht
ISBN 9789034753250
Dikte (in mm) 20,5
Aantal pagina's 320
Auteur(s) Stevens, Amanda ,
Reeks IBS Thriller ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 78
Publicatiedatum 26 nov. 2013
Deeltitels Rond middernacht
ISBN 9789461998804
Aantal pagina's 233
Auteur(s) Stevens, Amanda ,
Reeks IBS Thriller ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 78
Publicatiedatum 26 nov. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Stevens, Amanda

Amanda Stevens groeide op in de Ozarks, een gebied dat bekendstaat om zijn hang naar folklore en bijgeloof. Toen ze - na een korte carrière bij de
belastingdienst - besloot schrijfster te worden, kwam deze achtergrond haar goed van pas. Gecombineerd met haar liefde voor...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8

Gebaseerd op 3 recensies
 • Rond middernacht

  Je zou verwachten dat een brief die ondertekend is met ‘Voor altijd de jouwe’ een romantische liefdesbrief is. Een brief die vele vrouwen met alle plezier zouden ontvangen van hun echtgenoot of vriend. Maar dat is het hem nu net. Dani krijgt deze brieven van een onbekende. Iemand die er ondanks zijn ondertekening vooral van overtuigd is dat zij de ware is voor hem. Iemand die er alles voor over heeft om Dani te overtuigen van zijn gelijk en daarbij niets of niemand uit de weg ontziet.

  Wanneer de ene na de andere man in haar leven uit de weg wordt geruimd, verlaat Dani haar geboordedorp. Ze maakt een hele ommekeer, verlaat datgene wat haar vertrouwd is en begint helemaal op nieuw. Haar droomstudie geeft ze op, haar naam wisselt ze in voor een andere, … zelfs haar ouders weten niet waar ze woont. Ze leidt dan ook een erg geïsoleerd leven en doet haar uiterste best om mannen op afstand te houden en hen niet in gevaar te brengen. Een erg strikt leven, want door haar voorgeschiedenis is ze een heuse controle-freak geworden die toevalligheden als losvliegende projectielen beschouwt. Die omschrijving gaat dan ook perfect op voor Richard Berkley …

  Ik kende Amanda Stevens enkel doordat ik ‘De crypte’, het eerste boek uit haar Dodenrijk-trilogie, heb gelezen. Jammer genoeg is het er tot nu toe nog steeds niet van gekomen om ook de overige boeken uit deze reeks te lezen. Dankzij Uitgeverij Harlequin die me ‘Rond middernacht’ toestuurde als recensie-exemplaar, kreeg ik echter wel alvast de kans om een ander boek van Amanda Stevens te lezen.

  Het verhaal kwam meteen op gang en het boek leest erg vlot. Die twee factoren zorgen er natuurlijk meteen voor dat je dit boek erg snel uitleest. Door de manier waarop Amanda Stevens de angstige atmosfeer beschrijft die het leven van haar hoofdpersonage overheerst, besef je het meteen … Wat Darian meemaakt, daar wil niemand mee geconfronteerd worden. Net daardoor hoop je samen met haar dat er een einde komt aan de gestoorde kuren van haar stalker. Maar net wanneer we dat punt in het verhaal bereikt hebben en ze eindelijk de rollen kunnen omdraaien, wordt het plots allemaal erg snel afgewerkt. Van mij had de ontknoping gerust nog wat spannender mogen zijn.

  Ik denk dat ik ‘Rond middernacht’ het best kan omschrijven als een leuk boek om tussendoor te lezen. Het vlot lezende verhaal dat snel op gang komt is een groot voordeel, maar ik vond het wel een beetje jammer dat het einde zo snel werd afgehandeld.

  Zwartraafje - 2 juni 2014

 • Rara

  drie maal raden welk boek ik uit mijn boekenkast vorige week herlezen heb?

  hanneke - 26 november 2013

 • Spannend!

  In deze spannende roman wordt de lezer meegezogen in de beklemmende wereld van het slachtoffer van een stalker. Haarscherp wordt duidelijk gemaakt wat de uiterste consequenties van stalken kunnen zijn. Je voelt mee met Darian in haar eenzaamheid en hoopt vurig dat iemand – wie dan ook! – iets kan doen om het tij te keren. En natuurlijk hoop je dan dat dat Richard Berkley kan zijn!

  Susan van der Klugt, Harlequin - 26 november 2013

You're reviewing: Rond middernacht (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value