Eerste hulp bij hartstocht / Onverwachte ontdekking

|Andrews, Amy, Iding, Laura

E-book

€ 4,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Ze is zijn collega, zijn maatje, de oppas van zijn dochtertje - en veel jonger dan hij. Dus overvalt het Lawson nogal als hij zich plotseling realiseert dat Victoria ook een heel mooie vrouw is. Hij werkt al jaren op de ambulance met haar, maar pas nu ze heeft besloten om naar het buitenland te gaan, merkt hij dat zijn gevoelens voor haar veel dieper gaan.
E-book :
Deeltitels Eerste hulp bij hartstocht
ISBN 9789461993021
Auteur(s) Andrews, Amy , Iding, Laura ,
Reeks Doktersroman ,
Verhalen per boek 2 verhalen in 1 boek
Boeknummer 50
Publicatiedatum 16 okt. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Andrews, Amy

Al vanaf haar elfde is Amy Andrews verslingerd aan het lezen van romantische verhalen. Nog steeds is ze verbaasd dat ze nu zelf schrijfster is en op gelijke voet staat met de auteurs die ze zo bewonderde. Als geen ander weet ze hoe emotioneel, maar ook enorm bevredigend het werken met zieke mensen kan zijn, aangezien ze zelf zeventien jaar verpleegkundige is geweest.

Meer over deze auteur

Iding, Laura

Zoals veel andere auteurs begon Laura Iding al op jonge leeftijd met schrijven. Haar ouders vonden het prima dat ze schreef, maar stimuleerden haar wel een carrière te kiezen waaraan ze wat meer zekerheid kon ontlenen.

En toen ze als tiener als vrijwilligster in een plaatselijk verpleeghuis werkte, wist ze waar haar hart lag. Met veel...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Eerste hulp bij hartstocht / Onverwachte ontdekking

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value