Bohemen, Marit van

Actrice en presentatrice Marit van Bohemen is geboren in Wormerveer, heeft gewoond in de kop van Noord-Holland en Utrecht, maar voelt zich inmiddels volkomen op haar plek in Amsterdam. Na de toneelschool - haar grote droom - te hebben voltooid speelde ze in diverse theater- en televisieproducties. Voor tv presenteerde ze...

Actrice en presentatrice Marit van Bohemen is geboren in Wormerveer, heeft gewoond in de kop van Noord-Holland en Utrecht, maar voelt zich inmiddels volkomen op haar plek in Amsterdam. Na de toneelschool - haar grote droom - te hebben voltooid speelde ze in diverse theater- en televisieproducties. Voor tv presenteerde ze bekende programma's als Knoop in je zakdoek en CampingLife.

Naast het acteren besloot Marit zich ook op het gebied van schrijven te scholen, en ze volgde een tweejarige opleiding scenarioschrijven. Schrijven was altijd een passie van haar, en volgens haar ben je nooit te oud om te leren. Het schrijven brengt ze nu in de praktijk als columniste én als de eerste Nederlandse auteur van een Bouquet-verhaal.

Haar schaarse vrije tijd besteedt ze het liefst aan gezin en vrienden. Verder is ze verzot op realityshows, klussen en zelf quizzen maken.

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

5 boeken

Van laag naar hoog sorteren

5 boeken