Jordan, Penny

Penny Jordan werd in 1946 in het Engelse Preston geboren. Het vertellen zat haar in het bloed, want al toen ze klein was, verzon ze spannende verhalen voor haar jongere zusje, die daarin onveranderlijk de heldin was. Toch begon ze pas op haar dertigste met schrijven. Sindsdien zijn alleen al in Nederland meer dan 140 titels van haar hand verschenen, en inmiddels is haar naam in de hele...

Penny Jordan werd in 1946 in het Engelse Preston geboren. Het vertellen zat haar in het bloed, want al toen ze klein was, verzon ze spannende verhalen voor haar jongere zusje, die daarin onveranderlijk de heldin was. Toch begon ze pas op haar dertigste met schrijven. Sindsdien zijn alleen al in Nederland meer dan 140 titels van haar hand verschenen, en inmiddels is haar naam in de hele wereld bekend.

Wanneer Penny schreef, stelde ze zich als doel dat haar lezers net zoveel plezier en betrokkenheid zouden voelen als zijzelf tijdens het lezen van romantische verhalen. Daardoor bouwde ze een bijzondere band op met haar talloze fans, wat niet alleen blijkt uit de vele reacties die ze tijdens haar leven kreeg, maar ook uit het feit dat er over de hele wereld al ruim 85 miljoen titels van haar hand zijn verkocht en haar werk in meer dan 25 talen is vertaald. In maart 2011 ontving ze van de Romantic Novelists' Association de Lifetime Achievement Award.

Op 31 december 2011 is Penny overleden, maar ze leeft voort in haar verhalen, waardoor we haar niet snel zullen vergeten.

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

105 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van laag naar hoog sorteren

105 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4