Lierop, Janne van

Als kind al zat Janne urenlang achter een tweedehands typemachine korte verhaaltjes te schrijven. Een hobby die door haar studie International Business and Languages even naar de achtergrond moest verdwijnen. Twintig jaar later kwam ze tijdens haar werk als hoofdredactrice van een customer magazine opnieuw met schrijven in aanraking en werd

Als kind al zat Janne urenlang achter een tweedehands typemachine korte verhaaltjes te schrijven. Een hobby die door haar studie International Business and Languages even naar de achtergrond moest verdwijnen. Twintig jaar later kwam ze tijdens haar werk als hoofdredactrice van een customer magazine opnieuw met schrijven in aanraking en werd haar jeugddroom aangewakkerd. Sinds drie jaar schrijft Janne weer in haar vrije tijd. Daarbij probeert ze verschillende genres uit, met het doel ooit een roman uit te brengen.

Ze woont met haar man en drie kleine kinderen in Zuid-Duitsland, waar ze tijdens haar wandelingen met haar hond, in de uitgestrekte bossen rond haar huis, inspiratie opdoet voor de nieuwe avonturen van haar hoofdpersonen.

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

2 boeken

Van laag naar hoog sorteren

2 boeken