Marinelli, Carol

Toen Carol Marinelli een keer op een formulier moest invullen wat haar beroep was, deed het haar veel plezier dat ze, na vele jaren ploeteren, eindelijk naar eer en geweten 'auteur' kon invullen. De volgende vraag was wat ze deed om te ontspannen. Na enige tijd peinzend voor zich uit te hebben gestaard kon Carol niets anders opschrijven dan...

Toen Carol Marinelli een keer op een formulier moest invullen wat haar beroep was, deed het haar veel plezier dat ze, na vele jaren ploeteren, eindelijk naar eer en geweten 'auteur' kon invullen. De volgende vraag was wat ze deed om te ontspannen. Na enige tijd peinzend voor zich uit te hebben gestaard kon Carol niets anders opschrijven dan de waarheid: 'schrijven'. In het derde vakje moest ze opgeven wat haar hobby's waren. Omdat ze niet al te eenzijdig en saai wilde lijken, vulde ze hier maar 'zwemmen en tennis' in. Chloorwater is buitengemeen slecht voor Carols permanent, en de enige tennisrackets die ze in de afgelopen jaren van dichtbij heeft gezien, werden vastgehouden door professionele spelers op tv. U kunt dus wel raden wat het antwoord op die laatste vraag had moeten zijn.

Carol is schrijfster in hart en nieren, en ze vindt het heerlijk dat ze romantische verhalen vol opwindende helden mag schrijven!

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

158 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

158 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5