Novak, Brenda

Terwijl de meeste schrijvers beweren dat ze al van jongs af aan met verhalen in hun hoofd rondlopen, geldt dat zeker niet voor Brenda Novak, opgegroeid als ze is met het idee dat ze geen greintje creativiteit in zich heeft. Pas toen ze al getrouwd was en drie kinderen had, ontdekte ze het schrijven. Uit pure noodzaak. Doordat ze wegens een...

Terwijl de meeste schrijvers beweren dat ze al van jongs af aan met verhalen in hun hoofd rondlopen, geldt dat zeker niet voor Brenda Novak, opgegroeid als ze is met het idee dat ze geen greintje creativiteit in zich heeft. Pas toen ze al getrouwd was en drie kinderen had, ontdekte ze het schrijven. Uit pure noodzaak. Doordat ze wegens een slechte ervaring met haar babysitter haar kinderen nooit meer aan de zorg van een vreemde wilde overlaten, maar op de een of andere manier tóch geld in het laatje moest zien te brengen, besloot ze te gaan schrijven.

Hoewel het Brenda vijf jaar heeft gekost om haar debuut te voltooien, is haar schrijverschap uiteindelijk een groot succes geworden. Al snel verkocht ze meer verhalen aan Harlequin en ontdekte ze dat schrijven de mooiste bezigheid is om je brood mee te verdienen.

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

43 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

43 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2