Porter, Jane

Jane Porter dagdroomde als jong meisje al over verre landen, onverschrokken ridders, prinsessen en en-ze-leefden-nog-lang-en-gelukkig. Haar ouders voedden haar toch al rijke fantasie door haar mee te nemen naar Europa toen ze dertien was, en het ongelooflijke jaar daar veranderde haar leven voorgoed. Op het oude continent ontdekte ze een prachtige wereld vol...

Jane Porter dagdroomde als jong meisje al over verre landen, onverschrokken ridders, prinsessen en en-ze-leefden-nog-lang-en-gelukkig. Haar ouders voedden haar toch al rijke fantasie door haar mee te nemen naar Europa toen ze dertien was, en het ongelooflijke jaar daar veranderde haar leven voorgoed. Op het oude continent ontdekte ze een prachtige wereld vol verschillende culturen en gebruiken. Het is dus geen wonder dat ze het grootste deel van haar middelbareschooltijd en studietijd in het buitenland doorbracht.

Als moeder van twee jonge kinderen bezoekt ze de verre landen tegenwoordig voornamelijk via haar romans. Aan haar bureau in Seattle schrijft ze over exotische oorden, boeiende mensen en vooral de liefde. Het liefst heeft ze verhalen met een goede afloop. Maar volgens haar geldt dat voor iedereen.

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

57 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

57 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2