Scherstra, Martin

Martin Scherstra is tweeënvijftig jaar en naar eigen zeggen gehuwd met de liefste vrouw ter wereld. Bovendien is hij vader van twee geweldige jongens. Schrijven is zijn lust en zijn leven. Hij heeft dan ook al een aardige boekenkast vol met zelfgeschreven kinder- en jeugdboeken, vertalingen en romans voor volwassenen. Omdat het hem fantastisch lijkt om...

Martin Scherstra is tweeënvijftig jaar en naar eigen zeggen gehuwd met de liefste vrouw ter wereld. Bovendien is hij vader van twee geweldige jongens. Schrijven is zijn lust en zijn leven. Hij heeft dan ook al een aardige boekenkast vol met zelfgeschreven kinder- en jeugdboeken, vertalingen en romans voor volwassenen. Omdat het hem fantastisch lijkt om voor de Bouquet-reeks of voor Harlequin te schrijven, greep hij de kans met beide handen aan toen de allereerste Bouquet Schrijfwedstrijd van start ging.

Het schrijven combineert Martin met een voltijdbaan op het gemeentehuis van Dantumadiel. Hij schrijft op gestolen momenten: zodra het maar even kan, kruipt hij achter zijn laptop. Of het nu detectives zijn of romantische verhalen, hij geniet van ieder woord en elke situatie die hij bedenkt. Hij hoopt dat u zijn liefde voor het schrijven terug zult kunnen lezen in zijn verhaal.

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

6 boeken

Van laag naar hoog sorteren

6 boeken