Schneijderberg, Wendy

Wendy Schneijderberg is geboren in Rotterdam, in 1972. Als kind schreef ze al veel gedichten, verhalen en liedjes. Na haar studie Marketing en Public Relations is ze bij een groot Amerikaans concern aan de slag gegaan en reisde ze voor haar werk vaak naar het buitenland. Vanwege de liefde woonde ze zelfs enige tijd in...

Wendy Schneijderberg is geboren in Rotterdam, in 1972. Als kind schreef ze al veel gedichten, verhalen en liedjes. Na haar studie Marketing en Public Relations is ze bij een groot Amerikaans concern aan de slag gegaan en reisde ze voor haar werk vaak naar het buitenland. Vanwege de liefde woonde ze zelfs enige tijd in Engeland.

In 2011 is Wendy een zoektocht naar meer geluk begonnen. Haar bevindingen deelt ze op haar blog goodsweetkind.com. Door het bloggen herontdekte ze haar plezier in het schrijven, en al snel ontstond een idee voor een chicklitverhaal.

In 2013 is haar eerste boek, Magisch Paradijs, verschenen. Op dit moment werkt ze aan haar tweede boek. Haar internationale ervaringen, haar liefde voor reizen en haar hang naar romantiek en avontuur verwerkt ze in al haar verhalen.

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

2 boeken

Van laag naar hoog sorteren

2 boeken