Shayne, Maggie

Maggie Shayne is in Noord-Amerika – en inmiddels in vele andere landen daarbuiten – vooral beroemd geworden met haar spannende reeks vampierverhalen Wings in the Night, waarmee ze in 1993 begon. Nu waren vampiers ook toen niet nieuw in de literatuur, net zoals de liefde tussen mens en monster eerder is terug te vinden, maar haar had het altijd gehinderd dat die verhalen zo...

Maggie Shayne is in Noord-Amerika – en inmiddels in vele andere landen daarbuiten – vooral beroemd geworden met haar spannende reeks vampierverhalen Wings in the Night, waarmee ze in 1993 begon. Nu waren vampiers ook toen niet nieuw in de literatuur, net zoals de liefde tussen mens en monster eerder is terug te vinden, maar haar had het altijd gehinderd dat die verhalen zo tragisch eindigden, en daar wilde ze verandering in brengen.

Háár vampierverhalen zijn, behalve adembenemend spannend, dan ook schaamteloos romantisch en meer dan eens ontroerend, en daarmee weet ze de klassieke allure te bereiken die sprookjes als Belle en het Beest zo geliefd maken. Het bleek de sleutel tot een nog steeds groeiend succes.

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

12 boeken

Van laag naar hoog sorteren

12 boeken