Walker, Kate

Kate Walker is als middelste van vijf kinderen opgegroeid in het Engelse West Yorkshire. Nog voor ze kon schrijven, verzon ze al verhalen, en haar eerste 'boek' schreef ze al op haar elfde. Maar omdat iedereen tegen haar zei dat je van schrijven alleen niet kunt leven, besloot ze zich op een andere manier met boeken te gaan bezighouden: ze ging...

Kate Walker is als middelste van vijf kinderen opgegroeid in het Engelse West Yorkshire. Nog voor ze kon schrijven, verzon ze al verhalen, en haar eerste 'boek' schreef ze al op haar elfde. Maar omdat iedereen tegen haar zei dat je van schrijven alleen niet kunt leven, besloot ze zich op een andere manier met boeken te gaan bezighouden: ze ging bibliotheekwetenschappen en Engels studeren.

Na haar studie trouwde ze en ging aan de slag in een jeugdbibliotheek, tot de geboorte van haar zoon. Drie jaar lang was ze fulltimemoeder en -huisvrouw, voor ze besloot het schrijven weer op te pakken.

Inmiddels heeft ze al heel wat titels voor Harlequin op haar naam staan. Soms, als de woorden niet zo vlot komen of een idee maar niet van de grond komt, vraagt ze zich af waarom ze niet gewoon een kantoorbaan neemt. Maar wanneer een verhaal eenmaal loopt en de hoofdpersonen beginnen te leven, vindt ze auteur weer het mooiste beroep ter wereld. Bovendien stemt het haar zeer tevreden dat ze uiteindelijk toch met schrijven haar geld kan verdienen, wat al die mensen destijds ook hebben gezegd!

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

63 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

63 boeken

Pagina:
  1. 1
  2. 2