Weber, Tawny

Tawny Weber houdt al van romantische fictie sinds ze in de bibliotheek van haar lagere school een paar liefdesverhalen vond. Wat haar betreft is er niets leuker dan het lezen van verhalen met onverwachte plotwendingen, een happy end en - vooral - veel zinderende liefdesscènes. Als je deze liefhebberij voegt bij haar levenslange wens om zélf te schrijven (en er een kleine aanmoediging van...

Tawny Weber houdt al van romantische fictie sinds ze in de bibliotheek van haar lagere school een paar liefdesverhalen vond. Wat haar betreft is er niets leuker dan het lezen van verhalen met onverwachte plotwendingen, een happy end en - vooral - veel zinderende liefdesscènes. Als je deze liefhebberij voegt bij haar levenslange wens om zélf te schrijven (en er een kleine aanmoediging van haar echtgenoot bij doet), snap je waarom ze uiteindelijk de sprong waagde en auteur werd.

Tawny schrijft het liefst thuis, in Californië, omringd door honden, katten en kinderen. Wanneer ze even niet schrijft, is ze op zoek naar de perfecte laarzen of aan het zwijmelen bij een foto van Johnny Depp (alleen wanneer haar echtgenoot niet kijkt, natuurlijk). Haar alter ego, "mama", mag verder graag scrapbooken en in de tuin wroeten.

Shop By

Selectie verfijnen

Van laag naar hoog sorteren

17 boeken

Van laag naar hoog sorteren

17 boeken