Swipe to the right

Blog

Fijne Valentijnsdag van Harlequin!

By Mariam van Harlequin 5 days ago 53 Keer bekeken No reacties

Om de dag van de liefde met jou te vieren ontvang jij vandaag 1+1 GRATIS op alle e-books*. Gebruik hiervoor kortingscode VALENTIJN in jouw winkelwagentje en profiteer. Inspiratie nodig? Wij delen graag wat leuke mannen die jouw Valentijn ongetwijfeld een stuk leuker maken, lees snel verder!

​Vier de liefde met Harlequin!

By Mariam van Harlequin 15 days ago 181 Keer bekeken No reacties

Hoewel je natuurlijk elke dag de liefde kan vieren, vinden we het niet erg om een keer per jaar groots uit te pakken. Of je nu single bent of happy in love, lezen over liefde is altijd fijn! Daarom hebben we in de aanloop naar Valentijn deze leuke actie voor jullie!

Blue Monday

By Mariam van Harlequin 1 month ago 373 Keer bekeken No reacties

Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag Blue Monday is. Deze dag wordt neergezet als de meest deprimerende dag van het jaar. Buiten is het vaak vies en koud, de kerstvakantie lijkt alweer maanden geleden én het valt op een maandag, wat voor veel mensen sowieso al niet de favoriete dag is. Daarom hebben wij alleen vandaag hebben een speciale actie om deze dag een stuk leuker te maken: 50% korting op alle Harlequin e-books met de code BLUEMONDAY.

We delen graag wat boeken om je inspiratie te geven:

Auteur in het zonnetje: Sarah Morgan!

By Mariam van Harlequin 1 month ago 541 Keer bekeken No reacties

Vandaag zetten we een van onze favoriete auteurs in het zonnetje: Sarah Morgan. In deze blog lees je waarom de boeken Sarah Morgan zo leuk zijn!

Goede voornemens met Harlequin

By Mariam van Harlequin 1 month ago 606 Keer bekeken No reacties

We hebben inmiddels de eerste week van het nieuwe jaar overleefd en sommigen van ons zullen al actief en gemotiveerd bezig zijn met hun goede voornemens van dit jaar. Wat het ook is, voor veel mensen staat januari voor nieuwe mogelijkheden. Als echte boekenliefhebbers zijn wij blij dat we weer twaalf maanden hebben om lekker op de bank te kruipen met een boek en een kopje thee. Veel mensen roepen in januari: ‘Ik wil graag meer lezen’. Want lezen is een perfecte manier om even bij te tanken, zodat je weer vol goede moed het leven tegemoet kunt treden.

Vier de kerst met Harlequin

By Mariam van Harlequin 2 months ago 468 Keer bekeken No reacties

Wie is er niet dol op een fijne adventskalender om in de kerststemming te komen? Wij in ieder geval wel en daarom hebben wij zoals elk jaar ook dit jaar weer 12 dagen lang feest. Lees snel verder als je wilt weten wat jou te wachten staat in de aanloop naar kerst!

Virgin River staat vanaf nu op Netflix

By Linda van Harlequin 2 months ago 949 Keer bekeken No reacties

Vanaf vandaag is het eindelijk zover: het eerste seizoen van Virgin River is vanaf nu te bekijken op Netflix.

Black Friday

By Mariam van Harlequin 3 months ago 429 Keer bekeken No reacties

Waarschijnlijk is het voor niemand nog een verrassing, maar voor degene die het toch hebben gemist: het is vandaag Black Friday en wij hebben wat tips op een rijtje gezet!

Winterlezen

By Mariam van Harlequin 3 months ago 252 Keer bekeken No reacties

Winterlezen 2019– 40% korting op onze winterse selectie!

Het is maandag en dus hebben we weer een nieuwe week voor de boeg. Het was vandaag misschien lastig uit bed te komen – dat het buiten zo donker en koud is helpt ook niet. Maar omdat wij willen dat iedereen de week goed begint, willen we vandaag eens wat anders dan klagen over het winterweer, we gaan vanaf vandaag namelijk genieten van Winterlezen!

Singles Day

By Mariam van Harlequin 3 months ago 331 Keer bekeken No reacties

Op deze maandag geen Monday blues want vandaag is het niet zomaar een maandag. Het is vandaag 11 november: Singles Day! Op deze dag draait het om alle singles in jouw leven of gewoon lekker om jezelf als jij single bent.