Swipe to the right

Blog

Kinderboekenweek!

By Linda van Harlequin 7 days ago 35 Keer bekeken No reacties

Het is Kinderboekenweek en dat moet natuurlijk gevierd worden met kinderboeken. Lees snel verder voor onze kinderboekentips!

Verlangen en passie in de nieuwe Bouquet

By Linda van Harlequin 9 days ago 94 Keer bekeken No reacties
Heb jij de Bouquetjes van vorige maand helemaal uitgelezen en zit je met smart te wachten op de volgende acht? Hier zijn ze! Er zitten deze maand verhalen bij van topauteurs Maisey Yates, Michelle Smart, Dani Collins en nog veel meer. Dat wordt optimaal genieten deze maand. Lees snel verder om te zien wat de acht Bouquetjes van deze maand te bieden

Wilma Hollander over De rozen van Beekbrugge

By Linda van Harlequin 20 days ago 171 Keer bekeken 2 reacties

Een vermiste puber, een uit de hand gelopen kerstmusical en een uitslaande brand... Het is slechts een kleine greep uit alles wat het lieflijke dorpje Beekbrugge in deze gloednieuwe, puur Nederlandse HQN-serie dankzij mijn fantasie te verduren krijgt.

Prinsjesdag

By Linda van Harlequin 27 days ago 120 Keer bekeken No reacties

Het is vandaag de derde dinsdag van september, oftewel: Prinsjesdag!

Daarom krijg jij ALLEN VANDAAG 40% korting op onze prinsheerlijke selectie vol met royal-titels.

Cowboyweekend

By Linda van Harlequin 1 month ago 139 Keer bekeken No reacties

Lekker nazomeren met de knapste cowboys? Alleen vandaag nog krijg jij 30% korting op alle cowboytitels uit onze selectie!

Ontdek de heerlijke boeken van Maisey Yates, Delores Fossen, Linda Lael Miller en nog vele anderen.

Bookazine: perfect voor op vakantie!

By Linda van Harlequin 2 months ago 181 Keer bekeken No reacties

In de trein, op de bank, in bed... eigenlijk is Harlequin Bookazine overal heel handig om te lezen. Maar ga je op vakantie, dan is zo’n boek in tijdschriftformaat helemaal perfect! Je schuift hem immers gemakkelijk in je strandtas.

Vakantietips van Harlequin

By Linda van Harlequin 3 months ago 238 Keer bekeken No reacties

De zomervakantie staat voor de deur en we zouden Harlequin niet zijn als we niet voor elke bestemming het perfecte boek hebben voor jou! Of je nou naar een Grieks eiland gaat of de Italiaanse kust, wij hebben voor elk land wel een romantisch verhaal in de aanbieding. Dus, sit back and relax, en geniet van deze heerlijke tips.

Tien keer Penny Jordan in een nieuw jasje!

By Linda van Harlequin 3 months ago 405 Keer bekeken No reacties

Penny Jordan is al jarenlang een van dé favorieten van de lezers van Bouquet, maar wat maakt haar verhalen zo bijzonder? Dat ze als geen ander de opwinding wist te beschrijven die je voelt als je door de liefde wordt overrompeld? Of dat ze als meesterverteller een op het oog onmogelijke verliefdheid kon laten opbloeien? Zeker!

Redactieleden gaan op vakantie: Esther

By Linda van Harlequin 3 months ago 294 Keer bekeken No reacties

Esther gaat op vakantie en heeft een aantal hele leuke Nora Roberts-boekentips voor jullie op een rijtje gezet... Kijk snel welke boeken jij écht niet mag missen deze zomer:

Redactieleden gaan op vakantie: Isabelle

By Linda van Harlequin 3 months ago 265 Keer bekeken No reacties

Isabelle gaat op vakantie en heeft een aantal hele leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet... Kijk snel welke boeken jij écht niet mag missen deze zomer: