Swipe to the right

Blog

Jette Schröder over Gek van jou!

By Jette Schröder 4 days ago 132 Keer bekeken No reacties

Ik hoop dat je zult genieten van Gek van jou! en dat je – net als ik – een beetje zult gaan houden van hoofdpersoon Lize. En mocht je het geloof in de liefde ook een beetje zijn kwijtgeraakt, dan hoop ik dat dit boek je moed geeft! Lees snel verder als je meer wil weten over Gek van jou!

Harlequin viert feest

By Lynn van Harlequin 21 days ago 591 Keer bekeken No reacties

2020 wordt een echt jubeljaar bij Harlequin. Op 17 maart is de aftrap van de feestelijkheden, met een extra dikke Bouquet feestbundel Liefde voor altijd, met verhalen van topauteurs Lynne Graham, Penny Jordan en Sharon Kendrick. Bovendien is onze bekendste serie Bouquet vanaf vandaag verschenen met een frisse, nieuwe look! Meer weten? Lees dan snel verder!

Sla je slag tijdens Boekenweek!

By Mariam van Harlequin 28 days ago 685 Keer bekeken No reacties

De eerste Boekenweek werd gehouden in 1932, en van 7 t/m 15 maart vindt inmiddels alweer de 85ste editie plaats. Elk jaar staat er een thema centraal en dit jaar worden de rebellen en dwarsdenkers binnen de literatuur in het zonnetje gezet. Om dit te vieren, zijn alle HarperCollins e-books deze week €4,99. Pak je e-reader er dus bij, zodat je deze vol kunt laden met heel veel fijne boeken. Heb je nog boekentips nodig voor deze week? Lees dan snel verder.

Carnaval bij Harlequin!

By Mariam van Harlequin 2 months ago 919 Keer bekeken No reacties

Het is dit weekend carnaval! Daarom ontvang je van vrijdag 21 t/m zondag 23 februari 30% korting op de carnavalsselectie. Ter inspiratie geven wij hieronder wat boekentips om dit weekend mee op de bank te kruipen.

Fijne Valentijnsdag van Harlequin!

By Mariam van Harlequin 2 months ago 623 Keer bekeken No reacties

Om de dag van de liefde met jou te vieren ontvang jij vandaag 1+1 GRATIS op alle e-books*. Gebruik hiervoor kortingscode VALENTIJN in jouw winkelwagentje en profiteer. Inspiratie nodig? Wij delen graag wat leuke mannen die jouw Valentijn ongetwijfeld een stuk leuker maken, lees snel verder!

​Vier de liefde met Harlequin!

By Mariam van Harlequin 2 months ago 889 Keer bekeken No reacties

Hoewel je natuurlijk elke dag de liefde kan vieren, vinden we het niet erg om een keer per jaar groots uit te pakken. Of je nu single bent of happy in love, lezen over liefde is altijd fijn! Daarom hebben we in de aanloop naar Valentijn deze leuke actie voor jullie!

Blue Monday

By Mariam van Harlequin 3 months ago 877 Keer bekeken No reacties

Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag Blue Monday is. Deze dag wordt neergezet als de meest deprimerende dag van het jaar. Buiten is het vaak vies en koud, de kerstvakantie lijkt alweer maanden geleden én het valt op een maandag, wat voor veel mensen sowieso al niet de favoriete dag is. Daarom hebben wij alleen vandaag hebben een speciale actie om deze dag een stuk leuker te maken: 50% korting op alle Harlequin e-books met de code BLUEMONDAY.

We delen graag wat boeken om je inspiratie te geven:

Auteur in het zonnetje: Sarah Morgan!

By Mariam van Harlequin 3 months ago 833 Keer bekeken No reacties

Vandaag zetten we een van onze favoriete auteurs in het zonnetje: Sarah Morgan. In deze blog lees je waarom de boeken Sarah Morgan zo leuk zijn!

Goede voornemens met Harlequin

By Mariam van Harlequin 3 months ago 798 Keer bekeken No reacties

We hebben inmiddels de eerste week van het nieuwe jaar overleefd en sommigen van ons zullen al actief en gemotiveerd bezig zijn met hun goede voornemens van dit jaar. Wat het ook is, voor veel mensen staat januari voor nieuwe mogelijkheden. Als echte boekenliefhebbers zijn wij blij dat we weer twaalf maanden hebben om lekker op de bank te kruipen met een boek en een kopje thee. Veel mensen roepen in januari: ‘Ik wil graag meer lezen’. Want lezen is een perfecte manier om even bij te tanken, zodat je weer vol goede moed het leven tegemoet kunt treden.

Vier de kerst met Harlequin

By Mariam van Harlequin 4 months ago 531 Keer bekeken No reacties

Wie is er niet dol op een fijne adventskalender om in de kerststemming te komen? Wij in ieder geval wel en daarom hebben wij zoals elk jaar ook dit jaar weer 12 dagen lang feest. Lees snel verder als je wilt weten wat jou te wachten staat in de aanloop naar kerst!