Swipe to the right

Blog

Bookazine: perfect voor op vakantie!

By Linda van Harlequin 22 days ago 106 Keer bekeken No reacties

In de trein, op de bank, in bed... eigenlijk is Harlequin Bookazine overal heel handig om te lezen. Maar ga je op vakantie, dan is zo’n boek in tijdschriftformaat helemaal perfect! Je schuift hem immers gemakkelijk in je strandtas.

Vakantietips van Harlequin

By Linda van Harlequin 29 days ago 159 Keer bekeken No reacties

De zomervakantie staat voor de deur en we zouden Harlequin niet zijn als we niet voor elke bestemming het perfecte boek hebben voor jou! Of je nou naar een Grieks eiland gaat of de Italiaanse kust, wij hebben voor elk land wel een romantisch verhaal in de aanbieding. Dus, sit back and relax, en geniet van deze heerlijke tips.

Tien keer Penny Jordan in een nieuw jasje!

By Linda van Harlequin 1 month ago 299 Keer bekeken No reacties

Penny Jordan is al jarenlang een van dé favorieten van de lezers van Bouquet, maar wat maakt haar verhalen zo bijzonder? Dat ze als geen ander de opwinding wist te beschrijven die je voelt als je door de liefde wordt overrompeld? Of dat ze als meesterverteller een op het oog onmogelijke verliefdheid kon laten opbloeien? Zeker!

Redactieleden gaan op vakantie: Esther

By Linda van Harlequin 1 month ago 247 Keer bekeken No reacties

Esther gaat op vakantie en heeft een aantal hele leuke Nora Roberts-boekentips voor jullie op een rijtje gezet... Kijk snel welke boeken jij écht niet mag missen deze zomer:

Redactieleden gaan op vakantie: Isabelle

By Linda van Harlequin 2 months ago 222 Keer bekeken No reacties

Isabelle gaat op vakantie en heeft een aantal hele leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet... Kijk snel welke boeken jij écht niet mag missen deze zomer:

Redactieleden gaan op vakantie: Hans

By Linda van Harlequin 2 months ago 210 Keer bekeken No reacties

Hans gaat op vakantie en heeft een aantal hele leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet... Kijk snel welke boeken jij écht niet mag missen deze zomer:

Zomerlezen: 40% KORTING!

By Linda van Harlequin 2 months ago 296 Keer bekeken 2 reacties

Wil jij zorgen voor voldoende leesvoer in jouw koffer deze zomer? Laat dan vooral genoeg ruimte vrij want van deze zomerselectie wil jij ALLES hebben!

Veel liefs uit Manhattan - Sarah Morgan

By Linda van Harlequin 3 months ago 273 Keer bekeken 2 reacties

De zomer staat voor de deur en we krijgen momenteel al een heerlijk zonnig voorproefje van het prachtige weer! Vergezel de vriendinnen Paige, Frankie en Eva op hun weg naar liefde, carrière en vriendschap in het bruisende New York!

Achter de schermen bij Harlequin: Hans Jansen!

By Linda van Harlequin 3 months ago 248 Keer bekeken No reacties

Als ik vertel wat ik voor de kost doe, wordt er vaak wat besmuikt gelachen. Best raar, een man die zich bezighoudt met de Bouquetreeks. Maar ik vind er helemaal niets raars aan! Hoezo zouden mannen niet romantisch mogen/kunnen zijn? Ik heb echt de leukste baan ter wereld!

Voorproefje: De ontembare erfgename

By Linda van Harlequin 3 months ago 291 Keer bekeken No reacties

Wat is er fijner dan je helemaal onderdompelen in een andere wereld? Of zelfs een andere tijd? Daar zijn onze Historische romans perfect voor! Binnenkort verschijnt De ontembare erfgename en daar geven wij jou een exclusief voorproefje van!