Swipe to the right

mei 2019

Veel liefs uit Manhattan - Sarah Morgan

By Linda van Harlequin 11 months ago 396 Keer bekeken 2 reacties

De zomer staat voor de deur en we krijgen momenteel al een heerlijk zonnig voorproefje van het prachtige weer! Vergezel de vriendinnen Paige, Frankie en Eva op hun weg naar liefde, carrière en vriendschap in het bruisende New York!

Achter de schermen bij Harlequin: Hans Jansen!

By Linda van Harlequin 11 months ago 341 Keer bekeken No reacties

Als ik vertel wat ik voor de kost doe, wordt er vaak wat besmuikt gelachen. Best raar, een man die zich bezighoudt met de Bouquetreeks. Maar ik vind er helemaal niets raars aan! Hoezo zouden mannen niet romantisch mogen/kunnen zijn? Ik heb echt de leukste baan ter wereld!

Voorproefje: De ontembare erfgename

By Linda van Harlequin 11 months ago 354 Keer bekeken No reacties

Wat is er fijner dan je helemaal onderdompelen in een andere wereld? Of zelfs een andere tijd? Daar zijn onze Historische romans perfect voor! Binnenkort verschijnt De ontembare erfgename en daar geven wij jou een exclusief voorproefje van!

De geboorte van een prins

By Linda van Harlequin 11 months ago 343 Keer bekeken No reacties

Voor Meghan is Harry de Prins van haar dromen (Intiem 320). En hij bleek een Passievolle prins (Bouquet 3981) te zijn, want na slechts Eén nacht met de prins (Bouquet 3841) was Meghan zwanger van Een baby voor de prins (Bouquet Extra 372). Ja, De liefde van een prins (Bouquet 3897) heeft prachtige gevolgen!

Een blik vooruit

By Linda van Harlequin 11 months ago 275 Keer bekeken No reacties

Deze maand verschijnen er weer nieuwe Harlequin-verhalen om heerlijk mee weg te dromen. Het perfecte begin van de lente! Lees snel verder en laat je verleiden door onze verhalen.

Sweet Magnolias-serie van Sherryl Woods

By Linda van Harlequin 11 months ago 448 Keer bekeken No reacties

Lekker wegdromen op de bank terwijl het buiten hard regent of juist heerlijk genieten van het zonnetje in de tuin? Dat kan met de Sweet Magnolias-serie van Sherryl Woods. Inmiddels zijn er al tien verhalen verschenen, dus je kan in één keer door met lezen!