Swipe to the right

juli 2019

Bookazine: perfect voor op vakantie!

By Linda van Harlequin 8 months ago 222 Keer bekeken No reacties

In de trein, op de bank, in bed... eigenlijk is Harlequin Bookazine overal heel handig om te lezen. Maar ga je op vakantie, dan is zo’n boek in tijdschriftformaat helemaal perfect! Je schuift hem immers gemakkelijk in je strandtas.

Vakantietips van Harlequin

By Linda van Harlequin 8 months ago 310 Keer bekeken No reacties

De zomervakantie staat voor de deur en we zouden Harlequin niet zijn als we niet voor elke bestemming het perfecte boek hebben voor jou! Of je nou naar een Grieks eiland gaat of de Italiaanse kust, wij hebben voor elk land wel een romantisch verhaal in de aanbieding. Dus, sit back and relax, en geniet van deze heerlijke tips.

Tien keer Penny Jordan in een nieuw jasje!

By Linda van Harlequin 9 months ago 478 Keer bekeken No reacties

Penny Jordan is al jarenlang een van dé favorieten van de lezers van Bouquet, maar wat maakt haar verhalen zo bijzonder? Dat ze als geen ander de opwinding wist te beschrijven die je voelt als je door de liefde wordt overrompeld? Of dat ze als meesterverteller een op het oog onmogelijke verliefdheid kon laten opbloeien? Zeker!

Redactieleden gaan op vakantie: Esther

By Linda van Harlequin 9 months ago 348 Keer bekeken No reacties

Esther gaat op vakantie en heeft een aantal hele leuke Nora Roberts-boekentips voor jullie op een rijtje gezet... Kijk snel welke boeken jij écht niet mag missen deze zomer:

Redactieleden gaan op vakantie: Isabelle

By Linda van Harlequin 9 months ago 304 Keer bekeken No reacties

Isabelle gaat op vakantie en heeft een aantal hele leuke boekentips voor jullie op een rijtje gezet... Kijk snel welke boeken jij écht niet mag missen deze zomer: