Swipe to the right

januari 2020

Blue Monday

By Mariam van Harlequin 3 months ago 848 Keer bekeken No reacties

Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag Blue Monday is. Deze dag wordt neergezet als de meest deprimerende dag van het jaar. Buiten is het vaak vies en koud, de kerstvakantie lijkt alweer maanden geleden én het valt op een maandag, wat voor veel mensen sowieso al niet de favoriete dag is. Daarom hebben wij alleen vandaag hebben een speciale actie om deze dag een stuk leuker te maken: 50% korting op alle Harlequin e-books met de code BLUEMONDAY.

We delen graag wat boeken om je inspiratie te geven:

Auteur in het zonnetje: Sarah Morgan!

By Mariam van Harlequin 3 months ago 828 Keer bekeken No reacties

Vandaag zetten we een van onze favoriete auteurs in het zonnetje: Sarah Morgan. In deze blog lees je waarom de boeken Sarah Morgan zo leuk zijn!

Goede voornemens met Harlequin

By Mariam van Harlequin 3 months ago 793 Keer bekeken No reacties

We hebben inmiddels de eerste week van het nieuwe jaar overleefd en sommigen van ons zullen al actief en gemotiveerd bezig zijn met hun goede voornemens van dit jaar. Wat het ook is, voor veel mensen staat januari voor nieuwe mogelijkheden. Als echte boekenliefhebbers zijn wij blij dat we weer twaalf maanden hebben om lekker op de bank te kruipen met een boek en een kopje thee. Veel mensen roepen in januari: ‘Ik wil graag meer lezen’. Want lezen is een perfecte manier om even bij te tanken, zodat je weer vol goede moed het leven tegemoet kunt treden.