Swipe to the right

Auteur in het zonnetje: Sarah Morgan!

Auteur in het zonnetje: Sarah Morgan!
By Mariam van Harlequin 2 months ago 824 Keer bekeken No reacties

Wist je dat Sarah Morgan al meer dan 18 miljoen boeken heeft verkocht en dat deze in 28 verschillende talen zijn verschenen? Sarah begon haar schrijverscarrière toen ze als achtjarige besloot de biografie van haar hamster op te tekenen. Sindsdien is ze nooit meer gestopt, en daar zijn wij maar al te blij mee.

Aangezien Sarah verpleegster is geweest spelen haar boeken zich vaak in de medische wereld af. Een ander onderwerp dat altijd centraal staat in haar verhalen? De liefde én heel veel knappe mannen waar we verliefd op kunnen worden.

Omdat wij zo van haar boeken houden, leek het ons gepast om een blog aan haar en haar werk te wijden. Graag delen we enkele van haar boeken met jullie om te laten zien waarom haar boeken zo leuk zijn:

New York blijft voor veel mensen een magische bestemming, en ook in de boeken van Sarah komt deze stad vaak terug. Neem bijvoorbeeld haar Veel liefs uit Manhattan-serie. We hebben niet veel woorden nodig om uit te leggen waarom we zo van deze serie houden: New York en honden, heel veel honden.

Goed, de kerst lijkt inmiddels alweer maanden geleden, maar toch mag dit fijne boek niet uit dit lijstje ontbreken. We gaan van New York naar Schotland, waar we drie totaal verschillende zussen volgen in een Winter in Schotland. Terwijl de zussen allemaal hun eigen problemen hebben, probeert hun moeder de perfecte kerst te krijgen nu al haar dochters bij elkaar zijn.

Goed bewaard geheim. Nancy weet dat ze geen geweldige moeder is geweest. Haar dochters, Lauren en Jenna, hebben een onverwoestbare band, die verdergaat dan alleen hun zusterschap: ze delen ook een geheim. Door een ingrijpende gebeurtenis moeten de vrouwen een zomer met elkaar doorbrengen op het eiland Martha’s Vineyard. Misschien is dat het moment om eindelijk eens eerlijk tegen elkaar te zijn?

Natuurlijk mag ook de Puffin Island-serie niet uit dit lijstje ontbreken. Puffin Island: betoverend, zonovergoten... en vol uitdagingen! De serie bestaat uit drie boeken: Duik in het diepe, Hoofd in de wolken en Spanning in de lucht. In deze serie volgen we drie vrouwen, die ieder zo haar eigen problemen heeft. De een probeert zich te verstoppen voor de paparazzi en ontmoet dan wel een erg leuke jachtclubeigenaar, de ander probeert haar gevoelens voor een ex te weerstaan en de derde leert dat uiterlijk niet alles is en het zelfs een heel goed masker kan zijn…

Wat is jouw favoriete Sarah Morgan boek?