Swipe to the right

Black Friday

Black Friday
By Mariam van Harlequin 4 months ago 457 Keer bekeken No reacties

Waarschijnlijk is het voor niemand nog een verrassing, maar voor degene die het toch hebben gemist: het is vandaag Black Friday!

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika, maar wordt ook in Nederland steeds groter. Want wie wil er nu niet een topdeal scoren vlak voor de feestdagen? Natuurlijk willen ook wij jullie vandaag een mooie actie aanbieden: een heerlijke selectie van romantische e-books voor €2,99 per stuk. Een boek lezen voor een fijn prijsje is toch altijd fijn? Nu heb je ook meteen een goed excuus om het hele weekend lekker voor jezelf te nemen, want er is genoeg moois om mee op de bank te kruipen.

We hebben weer wat tips op een rijtje gezet:

Gezocht: sexy sheriff van Delores Fossen. Sexy. Sheriff. Wat wil je nog meer weten over dit boek?

Fan van Gena Showalter en haar heerlijke The Original Heartbreakers-serie? Probeer dan Onvergetelijk avontuur, het vierde deel uit deze feelgoodreeks. Hierin volgen we Dorothea, die liever niet te veel aan haar verleden denkt omdat ze als kind altijd is gepest. Maar ze denkt wel aan Daniel Porter, de allerknapste jongen van haar school, op wie ze eigenlijk altijd verliefd is gebleven en die nu opeens weer in haar leven verschijnt…

Steek je hand op als je ook zo dol bent op boeken waarin liefde voor boeken en lezen centraal staan! Voor iedereen die nu zijn hand omhoog heeft, hebben we een heerlijk boek: De boekwinkel op de hoek van Annie Darling. Posy probeert een succes te maken van de boekwinkel die ze heeft geërfd en daarnaast probeert ze Sebastian, de irritante medewerker, te negeren. Wij zijn toch niet de enigen die meteen aan You’ve Got Mail denken?

Maanlicht over het meer van Susan Wiggs is een warm en liefdevol verhaal over familie en liefde. Faith McCallum probeert een nieuw leven op te bouwen met haar twee dochters in het mooie Avalon, terwijl Mason juist zo snel mogelijk wil vertrekken. Maar kan Mason nog wel bij Faith weglopen?

Kerst komt nu wel heel dichtbij en om alvast in de stemming te komen, hebben we ook wat fijne kerstromans: Sterren boven Mustang Creek, en Feest in Virgin River van Robyn Carr .

Als laatste nog wat losse tips, gewoon omdat deze boeken zo fijn zijn. In Alarmfase rood volgen we een brandweerman wiens hart in vuur en vlam is gestoken. In Cowboy om van te dromen komt Olivia erachter dat haar ex misschien toch niet haar ideale man is… Daarnaast hebben we ook nog twee heerlijke boeken van Sherryl Woods: Het ritme van de golven en De mooiste overwinning.

Kortom: er zijn weer genoeg boeken om dit weekend mee door te brengen. Met welk boek begin jij dit weekend? Laat het ons weten in de reacties!