Swipe to the right

Blue Monday

Blue Monday
By Mariam van Harlequin 2 months ago 848 Keer bekeken No reacties

Hoe mooi is de cover van Tranen van de maan?! Gelukkig is de cover niet het enige dat zo mooi is aan dit boek, want ook het verhaal is fantastisch.

Als getalenteerd songwriter brengt Shawn Gallagher zijn dagen door in mijmering en verwondering, zich amper bewust van de wereld om hem heen. Hoewel hij zegt tevreden te zijn met zijn leven, vertelt zijn muziek een ander verhaal. Timmervrouw Brenna O’Toole zou niets liever willen dan zijnverlangen vervullen, maar Shawn ziet haar slechts als een goede vriendin. Wat is ervoor nodig om hem de ogen te openen? Nou, wat lef van haar kant en... een vleugje magie.

In Alles tussen jou & mij heeft Caleb Stolz zijn broer op diens sterfbed beloofd dat hij voor zijn twee jonge kinderen zal zorgen. Dit betekent dat hij terug moet naar zijn amish-wortels en weer in de kleine gesloten gemeenschap moet gaan wonen die hij jaren eerder heeft verlaten. Tot zijn neefje zwaargewond raakt bij een ongeluk. Caleb kan niet anders dan het kind met een helikopter naar een ziekenhuis in de stad laten brengen; een keuze waarmee hij zich de woede van de hele gemeenschap op de hals haalt. Dan ontmoet hij Reese Powell, een toegewijde arts tot wie hij zich onmiddellijk aangetrokken voelt. Maar zal het ooit iets tussen hen kunnen worden?

In Koud als ijs zit state trooper Ryder Stewart een gevaarlijke moordenaar op de hielen. Er zijn al twee vrouwen op gruwelijke wijze om het leven gebracht, en het lijkt erop dat dierenarts Darcy Marsh als derde op het lijstje van de moordenaar staat. Om haar te kunnen beschermen, zal Ryder haar vertrouwen moeten winnen. Net wanneer hij denkt dat haar niets zal gebeuren, blijkt het gevaar uit een heel andere hoek te komen...

Ben je meer een historische roman-liefhebber? Wat dacht je dan van Een schandelijk aanzoek?

Engeland, 1817... Een echte debutante was Lady Polly Seagrave, vijf jaar geleden. Onervaren, verlegen en volledig in de ban van Lord Henry Marchnight. Helaas doen er wilde verhalen de ronde over Lord Henry: dat hij een gokker is, een gehaaide schurk zelfs! En toch, wanneer ze hem tijdens een wervelend bal opnieuw ontmoet, vlamt de oude aantrekkingskracht direct weer op – al moet ze toegeven dat hij zich inderdaad wel heel verdacht gedraagt...

Met welke boeken versla jij Blue Monday?