Swipe to the right

Singles Day

Singles Day
By Mariam van Harlequin 5 months ago 359 Keer bekeken No reacties

Op deze maandag geen Monday blues want vandaag is het niet zomaar een maandag. Het is vandaag 11 november: Singles Day! Op deze dag draait het om alle singles in jouw leven of gewoon lekker om jezelf als jij single bent.

Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen manier om zichzelf te verwennen, maar onze favoriet is toch wel om heerlijk op de bank te kruipen met een kopje thee én met een fijn boek. Er is toch niks lekkerder dan jezelf te verliezen in een verhaal terwijl het buiten donker en koud is?

Heb je nog meer redenen nodig om in een heerlijk en romantisch boek te duiken? Vanwege de e-bookparade krijg je op alle Harlequin e-books* ook nog eens 50% korting. Oh, wat heerlijk om de week zo te beginnen!

Dus geniet vandaag van deze feestdag speciaal voor jou (je mag vandaag ook best doen alsof je nog single bent hoor, wij verklappen niks ;).

Inspiratie nodig? Hier zijn wat tips:

Voor de mensen die al aan het aftellen zijn tot kerst hebben wij een heerlijke feelgood-roman van Jill Shalvis. In haar nieuwe boek Wonderlijke winternacht ontmoeten we een stelende kerstman. Als dit geen kerstgevoel oproept…

Natuurlijk hebben we nog veel meer lekkere boeken. Zo hebben we bijvoorbeeld Mysterieuze verleiding waarin de knappe, schatrijke Sinclair Drummond zijn perfecte match vindt. Of nog een feelgood kerstroman, Kerst met de cowboy. Wat dacht je anders van een fijne historische roman zoals Een schandelijk aanzoek waarin we Lady Polly Seagrave volgen die obstakels moet overwinnen om de liefde te kunnen omarmen. Of een boek waar we een stel knappe hartbrekers volgen in Trots & liefde.

Natuurlijk hebben we ook onze Doktersroman zoals Dringende vraag of Bouquet Family, zoals Tweede kans op geluk, waarin liefde en familie centraal staan.

Wie heeft er met verhalen als deze nog iemand naast zich op de bank nodig? Laat ons vooral weten met welk boek jullie vanavond op de bank kruipen.

Happy Singles Day!

*uitgezonder e-bundels