Swipe to the right

Winterlezen

Winterlezen
By Mariam van Harlequin 4 months ago 264 Keer bekeken No reacties

Het is maandag en dus hebben we weer een nieuwe week voor de boeg. Het was vandaag misschien lastig uit bed te komen – dat het buiten zo donker en koud is helpt ook niet. Maar omdat wij willen dat iedereen de week goed begint, willen we vandaag eens wat anders dan klagen over het winterweer. Want laten we eerlijk zijn, de winter is soms ook best fijn. Denk aan alle feestdagen, gezellig met familie aan de warme chocolademelk en aan de sneeuw die van de wereld een paradijs maakt. Daarnaast zijn dit misschien wel de lekkerste maanden om knus op de bank een lekker boekje te lezen. En omdat wij een voorstander zijn van maanden waarin je knus kunt lezen, begint bij ons vandaag Winterlezen!

Vanaf vandaag is er 40% korting op onze winterse selectie. Deze selectie bestaat uit heerlijke boeken die over de winter gaan en hoewel dit vaak koude maanden zijn, krijg je het van deze boeken juist warm. Genieten!

We hebben weer een hoop fijne boeken in de aanbieding. We hebben lekker veel kerstromans: zo laat Jennifer Hayward ons verliefd worden op de broers Di Fiore in haar kerstverhaal Kerst met de tycoon. Helen Brooks bezorgt ons een Onvergetelijke kerst en Kate Hewitt geeft ons Geluk onder de kerstboom.

Maar ook als je nóg langer wilt lezen hebben we genoeg moois. Wat dacht je van een winterspecial, met niet één maar drie Hartverwarmende winterverhalen? Daarnaast neemt Nora Roberts ons mee op zoek naar Wintergeluk en doet zij ons geloven dat de Winterromance nog bestaat.

Winterlezen loopt tot 31 januari 2020 en de selectie wordt af en toe aangevuld, dus blijf de website in de gaten houden zodat je niets mist. Welke boeken scoor jij met 40% korting? Laat het ons weten!

Voor welke boeken ga jij tijdens winterlezen?