Karin Slaughter e-books voor 4,99!

Karin Slaughter e-books voor 4,99!

Haar thrillers worden onder andere ‘ijzingwekkend’, ‘bloedspannend’ en ‘gruwelijk’ genoemd. Ze zijn in 120 landen uitgebracht en verschijnen altijd op de nationale en internationale bestsellerlijsten. Karin Slaughter is niet voor niets de ‘Queen of Crime’. Redacteur Soraya Vink vertelt over haar favoriete auteur Karin Slaughter.

Als er een nieuw boek van Karin Slaughter wordt aangekondigd, kan ik moeilijk wachten tot ik het kan lezen. Ik wil weer op het puntje van mijn stoel zitten en ben altijd verrast als ze uitpakt met een plottwist zoals alleen zij ze kan aanbrengen in haar verhalen. Het is zo knap hoe ze in elk boek een intrigerend verhaal neerzet en haar personages soms in gevaarlijke situaties laat komen. Haar boeken hebben mij al vaak van mijn nachtrust beroofd. Ze moeten simpelweg uit!

Dat ze een veelzijdige auteur is, laat ze met haar oeuvre zien. Karin Slaughter schreef tot nu toe twee reeksen, namelijk de Grant County-reeks waarin kinderarts en patholoog Sara Linton het belangrijkste personage is, en begon daarna een reeks waarin agent Will Trent centraal staat. Inmiddels zijn deze twee reeksen samengekomen en bundelen Sara en Will hun krachten om de meest uiteenlopende zaken op te lossen. Daar bovenop schreef Karin Slaughter tot nu toe twee standalones (Goede dochter en Gespleten), en is haar derde standalone Valse getuige deze zomer op komst.

Door mijn werk als redacteur zie ik heel veel spannende boeken voorbijkomen en lees ik er heel veel, maar de boeken van Karin Slaughter wil ik op de dag van verschijning hebben. Vaak verslind ik ze binnen een paar dagen waarna het wachten weer begint op een nieuw boek. Zouden haar boeken stiekem verslavend zijn?

 

Leestips:

Verzwegen

Het tiende deel met Will Trent in de hoofdrol, met uiteraard ook een belangrijke rol voor zijn vriendin Sara Linton. In dit deel wordt een jonge vrouw op brute wijze aangevallen en voor dood achtergelaten. Will kan de moordenaar pas opsporen als hij een oude zaak opnieuw gaat bekijken. Dat heeft de nodige gevolgen… Dit verhaal heeft een heel spannende plottwist die nog lang nazindert, een van mijn persoonlijke favorieten van haar!

Goede dochter

Naast haar seriethrillers, schrijft Karin Slaughter ook regelmatig een standalone. In dit boek staan de zussen Charlie en Sam centraal, die elkaar uit het oog zijn verloren na de moord op hun moeder. Slaughter schrijft bijzonder treffend over de relatie tussen de twee zussen verpakt in een intrigerend verhaal. Een fijn boek om kennis te maken met haar werk, of om tussen de seriedelen door te lezen.

Nachtschade

Het allereerste boek van Karin Slaughter waarin ze haar seriepersonage Sara Linton introduceert. Als een jonge lerares wordt vermoord, gaat Sara samen met politiecommissaris Jeffrey Tolliver op onderzoek uit. Als je dit boek uitleest, wil je gelijk door naar het volgende deel. Dat is één ding dat zeker is!

 Alle Karin Slaughter e-books* zijn nu verkrijgbaar voor maar 4,99 per stuk!

*uitgezonderd e-bundels

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal