Romantiek en verleiding voor een mooie prijs!

Romantiek en verleiding voor een mooie prijs!

In deze tijd is de werkelijkheid behoorlijk bar: pandemie, oorlog, hoge gasprijzen waardoor de verwarming op nul staat en we koud moeten douchen. Net zo gek dus, dat we allemaal op zoek zijn naar manieren om de realiteit te ontvluchten. En dan is het wel heel fijn dat uitgeverij Harlequin, specialist in romantisch escapisme, zoveel heerlijke boeken op de markt brengt!

De ultieme serie om weg te dromen van alle dagelijkse beslommeringen is Bouquet. Elke vier weken verschijnen er acht spiksplinternieuwe verhalen vol glitter en glamour. Door mee te leven met de heldin kun je even ervaren hoe het is om stapelverliefd te zijn. En dan word je in deze verhalen ook nog eens verliefd op een superknappe, schatrijke, vaak mediterrane tycoon! Hij neemt je mee naar de wereld van de jetset, waar geld écht geen probleem is. Als hij je uitnodigt voor lunch, dan ga je niet naar de McDonalds drive thru, maar vlieg je vanuit je druilerige, grijze stadje in zijn privéjet naar zijn Griekse privé-eiland, waar op het goudgele strand een tafel vol lekkernijen en perfect gekoelde witte wijn klaarstaat.

Eén ding is in Bouquet wél zoals in het echt leven: liefde komt niet vanzelf, er moet hard aan gewerkt worden. Hoewel er aanvankelijk op lijkt dat de twee hoofdpersonen elkaar gevonden hebben en in een rechte lijn op weg zijn naar het altaar, vinden ze in de loop van het verhaal de nodige obstakels op het liefdespad. We kunnen wel alvast verklappen dat de twee tortelduiven elkaar uiteindelijk toch het ja-woord geven. Want hoewel de weg ernaartoe altijd anders is, heeft Bouquet steevast een happy end.

Van de recent verschenen Bouquetverhalen zijn dit mijn favorieten:

Bouquet 4341: Bemind door de Griekse miljardair – Sharon Kendrick

Een fijn vakantie-avontuur. Stel je neemt een zomerbaan aan in een luxeresort in Griekenland en stapt al op je eerste dag op het strand op een zee-egel. Is het dan niet té romantisch als een héél knappe Griek je te hulp schiet?

Bouquet 4346: Verboden kussen van haar Spaanse baas – Susan Stephens

Een heerlijk klassiek liefdesverhaal. Wat moet je doen als je stapelverliefd wordt op je afstandelijke, arrogante baas?

Ook aanbevolen van topauteur Susan Stephens: Bouquet Special 33, een bundel met maar liefst drie verhalen vol Argentijnse passie!

Bouquet Special Susan Stephens

Bouquet 4347: Zwanger van de woestijnprins – Clare Connelly

Een sprookje van Duizend-en-een-nacht. Het is natuurlijk niet zo gek dat je geheel in de ban raakt van zo’n supersexy sjeik en je laat verleiden tot een onenightstand. Maar pas wel op! Dit kan namelijk onverwachte gevolgen hebben…

Zoals je ziet, bij Bouquet kun je je even afschermen van al die alledaagse sores en problemen. Ga met een boekje of je e-reader in je comfortabele (tuin)stoel zitten, zet wat lekkers binnen handbereik, sla de eerste bladzijde open en ga een paar uurtjes genieten. Je hebt het verdiend!

Om je het vluchtlezen extra makkelijk te maken, geven we dit weekend 30% korting op alle Bouquetverhalen. Dus niet alleen op de nieuwe verhalen, maar ook op onze series Bouquet Extra en Bouquet Favorieten. Dat wordt extra voordelig genieten!

Andere verhalen

0 reacties

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Je winkelwagen

×

Subtotaal