Bouquet e-bundel nummers 3304 - 3310, 7-in-1 (e-book)

|Bianchin, Helen, Cox, Maggie, Donald, Robyn, Graham, Lynne, Kenny, Janette, Milburne, Melanie, Morey, Trish

E-book

€ 20,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle zeven Bouquet-romans (nummers 3304 t/m 3310) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Zijn diepste verlangen / Hartstocht en strijd / Onmogelijke begeerte / Verborgen liefde / Schittering in de woestijn / Verraderlijke passie / Onvoorziene verleiding
ISBN 9789461990129
Aantal pagina's 860
Auteur(s) Bianchin, Helen , Cox, Maggie , Donald, Robyn , Graham, Lynne , Kenny, Janette , Milburne, Melanie , Morey, Trish ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 5+ verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 22 mei 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Cox, Maggie

Maggie Cox raakte verslingerd aan romantische fictie toen ze de film Wuthering Heights zag. Vanaf dat moment droomde ze ervan ooit zelf zulke verhalen te publiceren. Inmiddels is die droom uitgekomen: ze heeft al meerdere romans op haar naam staan. Maggie is getrouwd met haar grote liefde, heeft twee zoons en houdt behalve van lezen en schrijven, van muziek en speelfilms.

Meer over deze auteur

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

Milburne, Melanie

Melanie Milburne las haar eerste romantische verhaal toen ze zeventien was, en ze besloot meteen dat zij later ook wilde trouwen met een adembenemend knappe, donkerharige man. En dat is haar gelukt ook! Al op hun tweede afspraakje vroeg de charmante chirurg op wie ze smoorverliefd was haar ten huwelijk, en ze zei volmondig ja.

Toen haar twee zoons eenmaal op school zaten, zocht Melanie een nieuwe uitdaging. Dat werd het schrijven van een...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Bouquet e-bundel nummers 3304 - 3310, 7-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value