Boek

€ 7,25
Niet op voorraad

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Net nu het pr-bedrijf van Gail DeMarco succesvol is, gebeurt er iets waardoor ze haar carrière wel kan vergeten. Nadat ze acteur Simon O'Neal - echt meer dan eens! - heeft gewaarschuwd dat hij bezig is zijn reputatie om zeep te helpen met zijn wilde leven, heeft ze hem als klant moeten schrappen.
Boek :
E-book :
Deeltitels De rol van zijn leven
ISBN 9789034756688
Dikte (in mm) 27
Aantal pagina's 448
Miniserie Whiskey Creek ,
Auteur(s) Novak, Brenda ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 77
Publicatiedatum 22 jul. 2014
Deeltitels De rol van zijn leven
ISBN 9789402504255
Aantal pagina's 291
Miniserie Whiskey Creek ,
Auteur(s) Novak, Brenda ,
Reeks HQN Roman ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 77
Publicatiedatum 22 jul. 2014

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Novak, Brenda

Terwijl de meeste schrijvers beweren dat ze al van jongs af aan met verhalen in hun hoofd rondlopen, geldt dat zeker niet voor Brenda Novak, opgegroeid als ze is met het idee dat ze geen greintje creativiteit in zich heeft. Pas toen ze al getrouwd was en drie kinderen had, ontdekte ze het schrijven. Uit pure noodzaak. Doordat ze wegens een...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.5

Gebaseerd op 4 recensies
 • Mooi eerste deel van een fantastische serie!

  Fantastisch boek! Je kunt lekker wegdromen tijdens het lezen. Wat heerlijk om te weten dat er nog vele delen na dit boek komen! Ik vind het leuk dat de personages allemaal elk deel weer terug komen en je ze kunt blijven volgen. Toch kun je alle delen ook prima apart lezen. maar in volgorde is het toch leuker! Ik hoop dat alle delen uitkomen bij HarperCollins..

  Simone - 13 januari 2017

 • in 1 keer uitgelezen

  Een prachtig boek. Kon het dan ook niet wegleggen en iedere seconde dat ik tijd had gelezen. Lees het echt nog een keer. Een echte aanrader! Kan dus ook niet wachten op de rest van de serie en welk verhaallijn de vrienden/vriendinnen van Gail krijgen. Heb natuurlijk al op de site van Brenda Novak gekeken en weet dat dus al... wat het wachten op ieder volgend boek alleen maar moeilijker maakt. Kom dus maar op met de andere boeken uit de Whiskey Creek serie

  miranda - 6 december 2014

 • Verfrissend

  Dit luchtige, maar sympathieke verhaal is het eerste deel van de inmiddels uit acht delen bestaande Whiskey Creek-serie. De personages zijn interessant, en ook de bijfiguren blijven in dit verhaal boeien. Verfrissend is dat de roman start in de interessante en hectische Hollywoodwereld, en later verhuist naar het rustige dorpsleven van Gail.

  Daniela Koeleman, NBD Biblion - 13 oktober 2014

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: De rol van zijn leven

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value