De veroveraars, 5-in-1 (e-book)

|Dunlop, Barbara, Graham, Lynne, Hewitt, Kate, Lee, Miranda, Smart, Michelle

E-book

Normale prijs: € 12,99

Special Price € 9,99

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Deze mannen hebben alles: macht, geld, een oogverblindend knap uiterlijk... Geen wonder dat ze de ene vrouw na de andere weten te veroveren! Alleen geven niet álle vrouwen zich zo gemakkelijk gewonnen... In deze lekker dikke bundel hebben we vijf romantische verhalen van vijf wereldwijd geliefde auteurs bijeengebracht - voor extra veel leesplezier!
Extra informatie
Deeltitels Griekse dromen / Volledige verrukking / Bemind door de vijand / Complete overgave / Kus vol belofte
ISBN 9789402532517
Aantal pagina's 619
Auteur(s) Dunlop, Barbara , Graham, Lynne , Hewitt, Kate , Lee, Miranda , Smart, Michelle ,
Reeks Bouquet , Intiem ,
Verhalen per boek 5 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 1 dec. 2017

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

Hewitt, Kate

Kate Hewitt schreef op haar vijfde haar eerste verhaal. Haar oudere broer had iets geschreven, en zij was van mening dat ze het veel beter kon. Kates debuut telde slechts één regel, maar een schrijfster was geboren!

In de afgelopen jaren heeft ze toneelstukken, korte verhalen en artikelen voor diverse tijdschriften gepubliceerd, maar het schrijven van romantische verhalen heeft nog altijd haar voorkeur. Sinds ze dit genre op haar dertiende ontdekte, kan...

Meer over deze auteur

Lee, Miranda

Miranda Lee is geboren en getogen Australische. Na haar middelbare school studeerde ze korte tijd cello, voordat ze naar Sydney verhuisde om in de groeiende computerindustrie te gaan werken. Er kwam een eind aan haar programmeursbaan toen ze trouwde, waarna ze drie dochters kreeg en een stukje grond in een landelijk gebied kocht. Vervolgens was ze een poosje...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: De veroveraars, 5-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value