Boek

€ 7,25
Niet op voorraad

E-book

€ 6,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

'Vergeef mij, Father, want ik heb gezondigd...'

Bijna een week nadat de tienjarige Danny Alvarez tijdens het lopen van zijn krantenwijk verdween, wordt zijn gruwelijk toegetakelde lichaam gevonden.
Boek :
E-book :
Deeltitels Duister kwaad
ISBN 9789034747648
Dikte (in mm) 30,5
Aantal pagina's 512
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 1
Publicatiedatum 1 apr. 2012
Deeltitels Duister kwaad
ISBN 9789461709240
Aantal pagina's 424
Auteur(s) Kava, Alex ,
Reeks Alex Kava Thrillers ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 1 apr. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Kava, Alex

Alex Kava is opgegroeid in een kleine plattelandsgemeente in Nebraska en magna cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Omaha. In 1996 besloot ze haar baan op te zeggen om zich fulltime aan het schrijven te kunnen wijden, met vele bestsellers als gevolg. Haar thrillers worden gekenmerkt door vaart en spanning; met FBI-profiler Maggie O'Dell wist ze een personage te creëren dat... Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9

Gebaseerd op 4 recensies
 • Goed begin maar ook niet meer dan dat!

  De eerste roman van Alex Kava is een leuk begin van de serie. Je leert de hoofdrolspelster in de serie kennen en de ontmoeting met (waarschijnlijk) de man van haar leven tegen de achtergrond van een zoektocht naar een seriemoordenaar in een klein Amerikaans dorpje! Wanneer je het boek uit hebt blijf je toch een beetje op je honger zitten! Alex Kava kan heel goed schrijven, weet wat verhaalstructuur is en hoe ze haar karakter moet opbouwen en verder ontwikkelen in de loop van een verhaal maar uiteindelijk heb je dit verhaal tientallen keren gezien op tv of in de bios of gelezen in andere romans! Dit komt natuurlijk door de populariteit van series als CSI of Criminal Minds of de bioscoopfilm "Silence of the Lambs". Maggie O'Dell deed mij heel sterk denken aan Jodi Foster in deze film! Persoonlijk vind ik dat je de boeken moeten lezen in volgorde van publicatie en dus starten met boek 1 omdat je anders dingen in de volgende boeken minder goed zult begrijpen! Een goed begin maar ook niet meer dan dat!

  Mirko di Wallenberg - 2 maart 2014

 • Heel spannend verhaal

  Een heel spannend verhaal; ertussendoor lopen enkele andere verhaallijnen, zoals de relatie van de FBI-agente met haar man en de rol van de vader van de sheriff, die destijds met vervalste bewijzen een dader oppakte. Een aardig verhaal dat de mogelijkheid tot een vervolg open laat.

  NBD Biblion - 22 juni 2013

 • Spannend

  Super spannend boek, goede sfeer neer gezet en vanuit het oogpunt van verschillende pesonages geschreven. Echt een aanrader, ik ga op zoek naar meer.

  Karin - 30 mei 2013

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Duister kwaad

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value