Zondig en sexy, 7-in-1 (e-book)

|Blake, Maya, Collins, Dani, Cox, Maggie, Craven, Sara, Lawrence, Kim, West, Annie, Williams, Cathy

E-book

€ 20,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Wie zonder zonde is...
Extra informatie
Deeltitels Onbezonnen nacht / Ademloos van liefde / Onmogelijke passie / Onstuitbaar verlangen / Meedogenloze verleider / Wraak en onschuld / Schandalige eis
ISBN 9789402526219
Aantal pagina's 919
Miniserie Zondig en sexy ,
Auteur(s) Blake, Maya , Collins, Dani , Cox, Maggie , Craven, Sara , Lawrence, Kim , West, Annie , Williams, Cathy ,
Reeks Bouquet ,
Boeknummer Compleet
Publicatiedatum 27 dec. 2016

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Cox, Maggie

Maggie Cox raakte verslingerd aan romantische fictie toen ze de film Wuthering Heights zag. Vanaf dat moment droomde ze ervan ooit zelf zulke verhalen te publiceren. Inmiddels is die droom uitgekomen: ze heeft al meerdere romans op haar naam staan. Maggie is getrouwd met haar grote liefde, heeft twee zoons en houdt behalve van lezen en schrijven, van muziek en speelfilms.

Meer over deze auteur

Craven, Sara

Sara Craven groeide op in het Engelse South Devon, in een huis dat uitpuilde van de boeken, en droomde er als kind al van schrijfster te worden. Haar belangstelling voor taal leidde ertoe dat ze in eerste instantie journaliste werd, maar toen ze getrouwd was en kinderen kreeg , begon ze korte verhalen te schrijven.

Inmiddels heeft ze meer...

Meer over deze auteur

West, Annie

Nadat Annie West haar hele jeugd met haar neus in de boeken had gezeten, ging ze op een kantoor werken, waar ze rapporten en correspondentie moest voorbereiden. Tot ze na een paar jaar besloot eindelijk eens iets te gaan schrijven wat ze zélf leuk vond! En wat is nu leuker dan een goede roman?

Annie is...

Meer over deze auteur

Williams, Cathy

Cathy Williams is geboren op Trinidad. Ze kwam op haar zeventiende naar Engeland om te gaan studeren. Op de universiteit ontmoette ze de man met wie ze nu getrouwd is. Na een hele reeks baantjes besloot ze te proberen een verhaal te schrijven. Tegenwoordig...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Zondig en sexy, 7-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value