Kleine grote liefde (luxe formaat)

|Regan, Katy

Boek

€ 17,99

E-book

€ 5,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Zac Hutchinson, tien jaar oud, verzamelt feitjes: octopussen hebben drie harten, Usain Bolt is de snelste man op aarde...
Boek :
E-book :
Deeltitels Kleine grote liefde
ISBN 9789402701517
Dikte (in mm) 32
Aantal pagina's 352
Auteur(s) Regan, Katy ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 21 aug. 2018
Deeltitels Kleine grote liefde
ISBN 9789402755817
Aantal pagina's 338
Auteur(s) Regan, Katy ,
Reeks HarperCollins ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Publicatiedatum 21 aug. 2018

Aanvullende productinformatie

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

9.3

Gebaseerd op 3 recensies
 • vlot geschreven

  De roman is vlot geschreven en zal bij liefhebbers van makkelijk leesbare psychologische familieromans ongetwijfeld in de smaak vallen.

  NBD Biblion - 5 februari 2019

 • Een kleine jongen met een grote missie


  In “kleine grote liefde” worden de personages heel mooi weergegeven. Ik heb ze als lezer snel in mijn hart gesloten. Een kind als verteller in een verhaal dat spreekt me wel aan. Ze hebben het vermogen om dingen op een andere manier te bekijken dan volwassenen. Waarden en normen verschillen van die van volwassenen dit wordt meerdere malen in het verhaal weergegeven.
  "Teagan en ik hebben een theorie dat de hemel een eindeloos lange gang is met allemaal verschillende deuren voor elke dag van je leven. Op die deuren hangen gouden plaquettes met wat er die desbetreffende dag is gebeurd. Zeg maar zoals een dagboek, maar dan in de vorm van een deur. Als je die dag wilt herbeleven, kun je gewoon op de deur kloppen en word je binnengelaten. (p43)"
  “Kleine grote liefde” is het verhaal over familie, geheimen, verlies, vergeving en liefde. Katy Regan hanteert een vlotte en gedetailleerde schrijfstijl. Het is een hartverwarmend verhaal over de niet-aflatende zoektocht van een jongetje om zijn vader te vinden.

  Evelyne Cathoir - 16 januari 2019

 • Een verhaal met een boodschap

  Een prachtig verhaal met echte mensen in de hoofdrol. Dat valt onmiddellijk op: Katie Regan heeft de karakters prachtig uitgewerkt en echte mensen in het verhaal neergezet. Het verhaal wordt door 3 mensen in de eerste vorm verteld: door Zac (10 jaar), zijn moeder Juliet en diens vader en dus Zac’s opa Mick. De hoofdstukken worden afgewisseld en al gauw blijkt dat ze allemaal hun eigen problemen hebben. Zac is een vriendelijke intelligente jongen die erg gepest wordt, maar daar vertelt hij vrij weinig over. Wat voor hem echt belangrijk is is waar zijn echte vader Liam is en waarom deze niet bij hem wil zijn. Juliet worstelt met een heel laag zelfbeeld en overgewicht en Mick worstelt met iets uit het verleden, een verleden waarin hij alcoholist was. Uiteindelijk blijkt dat alles om Liam, de echte vader van Zac draait: Waarom is hij weggegaan, wat is er op die bewuste avond van zijn vertrek gebeurd? En waarom kwam hij nooit terug? Het verhaal zit goed in elkaar en werkt naar een climax toe. Alle verhaallijnen lopen naar elkaar en toch is het allemaal niet zo voorspelbaar.
  Wat een prachtig verhaal, een die ik niet gauw zal vergeten. Het heeft een grote boodschap: wees altijd eerlijk. Zo simpel en zo waar. Wat een aanrader!

  Marjon-Uitgelezen.op.23.nl - 20 augustus 2018

You're reviewing: Kleine grote liefde (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value