Welkom in Virgin River (luxe formaat)

|Carr, Robyn

Boek

€ 12,50

E-book

€ 7,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Een heerlijk verhaal uit de wereldwijde hitserie Virgin River. Nu ook te zien op Netflix!
Boek :
E-book :
Deeltitels Welkom in Virgin River
ISBN 9789034754578
Dikte (in mm) 31,5
Aantal pagina's 384
Miniserie Virgin River ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Miniserie_deel 2
Publicatiedatum 19 mrt. 2015
Deeltitels Welkom in Virgin River
ISBN 9789402508680
Aantal pagina's 296
Miniserie Virgin River ,
Auteur(s) Carr, Robyn ,
Reeks Speciale uitgaven ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Miniserie_deel 2
Publicatiedatum 19 mrt. 2015

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Carr, Robyn

De erkenning voor het unieke verteltalent van Robyn Carr liet aanvankelijk op zich wachten, maar nu is ze terecht een geliefde bestsellerauteur. Gelukkig is ze wel dezelfde warme en nuchtere vrouw gebleven, met een goed gevoel voor humor.


Zelf woont ze het liefst in de stad, maar als geen ander weet ze de sfeer van een klein plaatsje te treffen. Geen wonder dat de belevenissen van de bewoners van Virgin River wereldwijd worden gevolgd: er zijn al 7,5 miljoen exemplaren van haar Virgin River-romans verkocht!


www.robyncarr.com

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 3 Klantenrecensies

8.8

Gebaseerd op 5 recensies
 • romantisch en een beetje voorspelbaar maar heerlijk om te lezen

  Het romantische en helaas wat voorspelbare verhaal over Paige en Preacher. Paige is met haar zoontje Chris gevlucht van haar gewelddadige man en belandt in de bar van Jack en Preacher die bekend zijn uit het eerste deel van deze trilogie. Vanaf de eerste bladzijde weet je dat ze elkaar “zullen krijgen” maar de weg er naar toe verloopt romantisch mooi en vol gevaren voor hun alle die want vergeet de boze echtgenoot van Paige niet.
  Daarnaast gaat Robyn Carr verder met het verhaal van Mel en Jack. De lezers van deel 1 kennen ze al en nu zijn ze getrouwd en in afwachting van gezinsuitbreiding. Ook het verhaal van Lizzy en Rick gaat verder. Dit is een verhaal waar ik echt een brok van in mijn keel kreeg. Niet alle verhalen van Robyn Carr hebben een happy end en dat is gelijk de kern die centraal staat in de boeken van deze auteur. Er wordt een nieuwe speler geïntroduceerd, Mike, een vriend van Jack en Preacher die ze in het leger hebben leren kennen en zijn rol zal in het volgende deel vast nog groeien. Gauw verder lezen in deel 3….

  diane kooistra - 24 augustus 2015

 • Een heerlijke feelgood-roman

  Wat heb ik hier weer van kunnen genieten. Een heerlijke 'feelgood'-roman zonder poespas.

  Het verhaal gaat verder waar deel een gestopt is, maar het is niet nodig om het eerste deel te lezen om het verhaal te kunnen volgen. De karakters zijn weliswaar gegroeid, hebben zich ontwikkeld maar zijn zo goed beschreven dat je ze leert kennen als je het eerste deel niet gelezen hebt. Je leeft met ze mee van het begin tot het eind en deze auteur heeft me met haar prettige schrijfstijl weten te boeien. Hier en daar een dipje, waardoor het verhaal wat langzamer wordt en soms wat voorspelbaar maar over het algemeen een heerlijk ontspannende roman.

  Ik heb een weer meer personages leren kennen waardoor Virgin River maar blijft groeien! Het is erg achteraf gelegen maar staat toch midden in het leven met al zijn (on)hebbelijkheden, heel menselijk allemaal. Liefde, haat, verlangen, angst en een zelfs heel klein beetje seksuele spanning zijn te vinden in dit verhaal van Robyn Carr. Ik kijk uit naar het volgende deel.

  Fijn dat ik een antwoord kreeg op mijn vraag waar ik mijn recensie van het eerste deel mee afsloot.
  Kijk hier voor de recensie van 'Thuis in Virgin River'.
  'Welkom in Virgin River' is ook een geweldig vakantieboek!
  Ik heb het boek graag gelezen en waardeer het met 4/5 sterren.

  Mieke Schepens (Graaggelezen.blogspot.nl) - 26 april 2015

 • feelgood boek

  Welkom in Virgin River is het tweede deel van de serie, in deze serie kom je de personages uit het eerste boek ook weer tegen namelijk: Jack en Mel. Het boek begint waar het eerste deel is geëindigd.

  John ook wel door de meesten 'Preacher' genoemd heeft samen met zijn beste vriend Jack een bar, waar hij als kok werkzaam is. Wanneer op een regenachtige dag, John besluit de bar eerder te sluiten staat opeens Paige en haar zoontje Chris op de stoep. John laat ze binnen, Paige ziet er gehavend uit, heeft onder andere een gescheurde lip en weet niet hoe snel ze weer weg moet. John bied haar een slaapplek aan. Beetje bij beetje kruipt Paige steeds meer uit haar schulp, de normaal zo stugge en teruggetrokken en totaal niet geïnteresseerde John lijkt een verandering te ondergaan, er komen gevoelens in hem los waar hij niet goed mee om kan gaan. En wat heeft de man van Paige allemaal met haar gedaan, de gruwelijke waarheid komt al snel aan het licht, en wordt weer realiteit wanneer haar man zich in Virgin River laat zien.

  Het verhaal heeft alle ingrediënten voor een 'feelgood' roman, ik had het boek in een dag tijd uit. Het heeft een stukje spanning, romantiek, drama. Zo lekker leest het weg. Je krijgt een kijkje in verschillende levens van de mensen in Virgin River, hoofdzakelijk draait het verhaal om John en Paige, maar zo nu en dan wisselt het zich ook af met andere personages zoals Jack en Mel, maar ook Rick en Liz, allemaal karakters die je ook in het eerste boek tegen komt. Ik heb deel 1 niet gelezen maar ik heb niet het gevoel dat ik stukken mis, de auteur geeft stukjes informatie waardoor je heel gemakkelijk de karakters kunt begrijpen. Je leeft met ze mee, tijdens sommige delen van het boek zou je haast willen dat je in het verhaal kunt stappen om een bepaald personage een 'draai om zijn oren' te geven zo goed laat Robyn Carr de lezer meeleven, ze sleept je helemaal mee in het verhaal.

  Miranda Nikolaas-Bochma - 24 april 2015

Pagina:
 1. 1
 2. 2

You're reviewing: Welkom in Virgin River (luxe formaat)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value