Bouquet e-bundel nummers 3380 – 3383, 4-in-1 (e-book)

|Cox, Maggie, Graham, Lynne, Green, Abby

E-book

€ 11,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak? Met deze bundel heb je vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3380 t/m 3383) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Schandalig plan / Onbereikbaar dichtbij / Hartstocht in de oase / Romantische ruil
ISBN 9789461994691
Aantal pagina's 496
Auteur(s) Cox, Maggie , Graham, Lynne , Green, Abby ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 4 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 29 jan. 2013

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Cox, Maggie

Maggie Cox raakte verslingerd aan romantische fictie toen ze de film Wuthering Heights zag. Vanaf dat moment droomde ze ervan ooit zelf zulke verhalen te publiceren. Inmiddels is die droom uitgekomen: ze heeft al meerdere romans op haar naam staan. Maggie is getrouwd met haar grote liefde, heeft twee zoons en houdt behalve van lezen en schrijven, van muziek en speelfilms.

Meer over deze auteur

Graham, Lynne

Lynne Graham is geboren in Noord-Ierland, waar ze nog steeds woont. Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en heeft vijf kinderen. Hoewel ze haar eerste verhaal al op haar vijftiende schreef, duurde het nog enige jaren voordat een roman van haar hand werd uitgegeven. Dat gebeurde in 1987, en sindsdien zijn er wereldwijd al meer dan 10 miljoen van haar romans verkocht. Het liefst schrijft ze over hartstochtelijke mannen uit warme gebieden, zoals de landen rond de Middellandse Zee of in het Midden-Oosten. Kennelijk spreekt dat haar lezers erg aan, want ze heeft inmiddels een hele schare trouwe fans!

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Bouquet e-bundel nummers 3380 – 3383, 4-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value