Intiem e-bundel nummers 2227-2229, 4-in-1 (e-book)

|Anderson, Sarah M., Showalter, Gena, Yates, Maisey

E-book

€ 13,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak én extra voordeel? Met deze bundel heb je in één keer alle vier Intiemverhalen(nummers 2227 t/m 2229) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Honderd procent cowboy / Flirt vol gevaar / Onvergetelijke passie / Zaak van verleiding
ISBN 9789402525182
Aantal pagina's 730
Auteur(s) Showalter, Gena , Yates, Maisey ,
Reeks Intiem ,
Verhalen per boek 4 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 23 aug. 2016

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Anderson, Sarah M.

Met een grote liefde voor paarden en twee geschiedenisleraren als ouders komt het feit dat de boeken van Sarah M. Anderson voornamelijk over indianen en cowboys gaan niet geheel uit de lucht vallen. Wanneer Sarah niet druk is met het helpen op school of het uitlaten van haar twee honden, vult ze haar dagen met schrijven.

Meer over deze auteur

Showalter, Gena

New York Times bestsellerauteur Gena Showalter heeft zich in relatief korte tijd een bijzondere plaats verworven in het hart van de vele Dark Romance-liefhebbers. Duistere spanning, seks en humor: wie dat graag in verhalen terugvindt, is bij haar aan het juiste adres. In haar laatste serie, Lords of the Underworld, grijpt ze terug op de Griekse mythologie, en dan met name op het verhaal van... Meer over deze auteur

Yates, Maisey

Maisey Yates wist al dat ze schrijfster wilde worden voordat ze wist wát ze dan precies wilde schrijven. Pas toen ze haar eerste Harlequin-roman uit had, besloot ze dat romantische fictie haar genre was.

Op haar drieëntwintigste verkocht ze haar eerste manuscript aan Harlequin. Haar eigen lange, donkere, knappe man ontmoette ze tijdens...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Intiem e-bundel nummers 2227-2229, 4-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value