Medisch Centrum Crocodile Creek e-bundel, 12-in-1 (e-book)

|Darcy, Lilian, Lennox, Marion, Roberts, Alison, Webber, Meredith

E-book

€ 29,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

In Medisch Centrum Crocodile Creek is het vierentwintig uur per dag spitsuur. Doorlopend worden de zeer bekwame leden van het medische team geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, waarbij ze ook nog eens de uitputtende hitte van de Australische outback moeten trotseren en de strijd aan moeten gaan met hun eigen emoties.
Extra informatie
Deeltitels HART VOL HERINNERING van MARION LENNOX DUBBEL GEHEIM van ALISON ROBERTS EEN BEVLOGEN MINNAAR van LILIAN DARCY EERSTE HULP IN DE JUNGLE van MEREDITH WEBBER STORMACHTIGE DAGEN van ALISON ROBERTS ANGSTIGE MOMENTEN van MEREDITH WEBBER DOOR STORM EN REGEN van MARION LENNOX DE WEG NAAR GELUK van LILIAN DARCY DE WEG NAAR ZIJN HART van Lilian Darcy LIEFDE IN QUARANTAINE van ALISON ROBERTS GEDEELD VERLEDEN van MEREDITH WEBBER EEN TOEKOMST VOOR DRIE van MARION LENNOX.
ISBN 9789461709509
Aantal pagina's 1411
Miniserie Medisch centrum Crocodile Creek ,
Auteur(s) Darcy, Lilian , Lennox, Marion , Roberts, Alison , Webber, Meredith ,
Reeks Doktersroman ,
Verhalen per boek 5+ verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 7 apr. 2012

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Lennox, Marion

Dat Marion Lennox als kind al niets liever deed dan fantaseren, lezen en schrijven is goed te merken aan de romans waarmee ze een ieder keer op keer verblijdt. Zowel haar medische als puur romantische verhalen boeien van de eerste tot de laatste pagina, wat bewijst dat het schrijven haar als geen ander in het bloed zit...

En dat terwijl haar op school werd voorgehouden dat ze...

Meer over deze auteur

Roberts, Alison

Alison Roberts is in Nieuw-Zeeland geboren en woont daar nu weer, na eerst in Europa en in de Verenigde Staten te hebben gewoond en gewerkt als onderwijzeres. Haar vader was arts, haar moeder verpleegkundige en haar man is cardioloog. Bovendien heeft ze een groot aantal vrienden die werkzaam zijn in de medische sector. Van hen hoort ze altijd allerlei anekdotes, die ze weer in haar verhalen kan gebruiken!

Meer over deze auteur

Webber, Meredith

manieren in haar levensonderhoud voorzien; ze heeft bijvoorbeeld lesgegeven en biggen gefokt. De aanschaf van een computer gaf haar leven een andere wending, omdat ze toen kon gaan doen wat ze altijd in stilte had gewenst: het schrijven van romantische verhalen.

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Medisch Centrum Crocodile Creek e-bundel, 12-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value