Bouquet e-bundel nummers 3700-3704, 5-in-1 (e-book)

|Conder, Michelle, Cox, Maggie, Parker, Victoria , West, Annie, Williams, Cathy

E-book

€ 15,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Kies je voor gemak? Met deze bundel heb je vijf van de negen Bouquet-romans (nummers 3700 t/m 3704) van de maand in handen. Zo kun je lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van jouw favoriete reeks!
Extra informatie
Deeltitels Smeulende hartstocht / Roekeloos verliefd / Ultieme vergelding / Opwindende ontmoeting / Onbezonnen nacht – Lome kussen
ISBN 9789402516760
Aantal pagina's 685
Auteur(s) Conder, Michelle , Cox, Maggie , Parker, Victoria , West, Annie , Williams, Cathy ,
Reeks Bouquet ,
Verhalen per boek 5 verhalen in 1 boek
Publicatiedatum 26 jan. 2016

Aanvullende productinformatie

Auteur van dit boek

Cox, Maggie

Maggie Cox raakte verslingerd aan romantische fictie toen ze de film Wuthering Heights zag. Vanaf dat moment droomde ze ervan ooit zelf zulke verhalen te publiceren. Inmiddels is die droom uitgekomen: ze heeft al meerdere romans op haar naam staan. Maggie is getrouwd met haar grote liefde, heeft twee zoons en houdt behalve van lezen en schrijven, van muziek en speelfilms.

Meer over deze auteur

West, Annie

Nadat Annie West haar hele jeugd met haar neus in de boeken had gezeten, ging ze op een kantoor werken, waar ze rapporten en correspondentie moest voorbereiden. Tot ze na een paar jaar besloot eindelijk eens iets te gaan schrijven wat ze zélf leuk vond! En wat is nu leuker dan een goede roman?

Annie is...

Meer over deze auteur

Williams, Cathy

Cathy Williams is geboren op Trinidad. Ze kwam op haar zeventiende naar Engeland om te gaan studeren. Op de universiteit ontmoette ze de man met wie ze nu getrouwd is. Na een hele reeks baantjes besloot ze te proberen een verhaal te schrijven. Tegenwoordig...

Meer over deze auteur

Klantenrecensies - 0 Klantenrecensies

You're reviewing: Bouquet e-bundel nummers 3700-3704, 5-in-1 (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value