Voortdurend gevaar (e-book)

|Perini, Robin

E-book

€ 3,99
Beschikbaarheid: Direct leverbaar

CIA-agent Daniel Adams redt een vrouw die levend begraven is in een verlaten mijn. Wie wil haar dood hebben? De vrouw lijdt aan geheugenverlies, en het enige aanknopingspunt is een medaillon met een foto van een baby. Is dit haar kind? En zo ja, waar is het dan?
Extra informatie
Deeltitels Voortdurend gevaar
ISBN 9789402516197
Aantal pagina's 137
Auteur(s) Perini, Robin ,
Reeks Black Rose ,
Verhalen per boek 1 verhaal in 1 boek
Boeknummer 57B
Publicatiedatum 22 dec. 2015

Aanvullende productinformatie

Klantenrecensies - 1 Klantenrecensies

10

Base on 1 review
  • Voortdurend gevaar

    Voortdurend gevaar is een ontroerend, spannend, romantisch en meeslepend verhaal. Het verhaal gaat over een verwarde vrouw die wakker wordt in een oude verlaten mijn. Ze weet niet meer wie ze is of hoe ze hier is terecht gekomen, net wanneer ze de hoop op wil geven, vindt een hond haar. Niet veel later komt zijn baasje de mijn in om haar te redden. Maar tijdens hun vlucht uit de mijn, begint de mijn in te storten, waardoor ze door stenen op haar hoofd wordt geraakt. Terwijl ze buiten bewustzijn is komen er een paar beelden in haar hoofd. In die beelden ziet ze een roze babydeken en een speelgoedkist. De beelden zien er zo echt uit, waardoor ze zich afvraagt of de beelden echt zijn en of ze een baby heeft.

    Het is een super meeslepend verhaal, waardoor je het boek in één keer wilt uitlezen. Door al de gebeurtenissen die plaats vinden, wordt het boek steeds spannender en het boek blijft spannend tot aan het einde. Ten slotte heeft het boek een super spannend en leuk einde, wat trouwens erg ontroerend is.

    Ik geef het boek een 10 en vind het een echte aanrader!!

    Marith - 9 mei 2016

You're reviewing: Voortdurend gevaar (e-book)

Hoe waardeert u dit product? *

 
1 1 ster
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Value